Primar din Suceava, filmat în timp ce înjura un localnic după ce a ajuns cu maşina în şanţ. „Bă, pu..că, tu eşti mare?” VIDEO

Ioan Bosânceanu, primarul localităţii Râşca din judeţul Suceava, a fost filmat în timp ce înjura un localnic. Scandalul a avut loc pe un drum comunal, după ce edilul a ajuns cu maşina într-un şanţ pentru că nu a adaptat viteza. Imaginile au fost publicate pe Facebook.

RomaniaTV.net
24 iul. 2020, 19:50
Primar din Suceava, filmat în timp ce înjura un localnic după ce a ajuns cu maşina în şanţ. „Bă, pu..că, tu eşti mare?” VIDEO

În filmare se vede cum primarul Ioan Bosânceanu şi un localnic îşi adresează cuvinte jignitoare. Bărbatul l-a acuzat pe edil că s-a urcat la volan băut. Lângă primar se vede o maşină care se afla într-un şanţ, scrie Adevărul.

Primar: „Bă, pu**că tu eşti mare? Eşti un rahat!. Pentru comuna asta ce ai făcut”

Martor: „Bă, tu când bei nu conduci. De ce ai ridicat mâna la mine? Mare corupt eşti tu”

Potrivit sursei citate, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu, a explicat că incidentul a avut loc pe 20 iulie, pe raza comunei Râşca.

Primarul ar fi ajuns într-un şanţ pentru că nu ar fi adaptat viteza la carosabil. Din acest motiv, Ioan Bosânceanu ar fi primit o amendă de 760 de lei.

La faţa locului ar fi ajuns un poliţist care i-ar fi măsurat şoferului alcoolemia. Anchetatorii susţin că primarul nu s-a urcat băut la volan deoarece rezultatul etilotestului a fost zero.

Ion Bosânceanu a fost ales primar din partea ALDE, dar va candida la un nou mandat din partea Pro România.

Adio, vacanţe în Italia. Autorităţile de la Roma instituie carantina obligatorie de 14 zile pentru persoanele venite din România UPDATE