Un primar din Suceava s-a ales cu DOSAR PENAL, după ce a condus BEAT şi a iscat un scandal VIDEO

Mihail Cârlan, primarul comunei Baia, s-a ales cu dosar penal după ce sâmbătă seară a condus beat până la o crâşmă din centrul satului şi a provocat un scandal, lovind localnicii.

18 sept. 2013, 12:47
Un primar din Suceava s-a ales cu DOSAR PENAL, după ce a condus BEAT şi a iscat un scandal VIDEO

Oamenii din Baia spun că primarul a sosit ca o furtună şi, fără nici un motiv anume, a început să-i certe şi să-i îmbrâncească pe o serie dintre cei prezenţi în faţa crâşmei, scrie monitorulsv.ro. Unul dintre localnici a sunat la 112.

„Primarul comunei Baia s-a deplasat în stare de ebrietate şi a început să lovească clienţii şi apoi a ieşit afară şi a început să-i alerge. L-a lovit pe Alin Murăriţa cu pumnul în piept şi stomac şi pe vânzătoarea barului, iar apoi clienţii au fugit afară. A fugit şi el afară, în şosea, dar s-a împiedicat şi a căzut de asfalt de mai multe ori, de unde s-a ridicat cu greu”, a povestit un martor.

„Reprezentaţia” primarului a fost filmată cu un telefon mobil.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu, a confirmat aceste evenimente şi a declarat că pe numele lui Mihail Cârlan s-a deschis un dosar penal pentru două infracţiuni. Este vorba de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv de loviri şi alte violenţe.