Primar generos. Oferă şpagă pentru a nu fi subiect de presă VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Nu e un anunţ de mică publicitate, e oferta făcută de primarul oraşului Călăraşi, Nicolae Dragu, unei echipe de jurnalişti ai România TV. Edilul vrea să facă pod peste Dunăre împreună cu un individ cu trecut penal şi e gata să dea bani ca să nu fie atacat în legătură cu acest subiect.

RomaniaTV.net
15 mai 2012, 11:40
Primar generos. Oferă şpagă pentru a nu fi subiect de presă VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Vă premiez. Subiectul ăsta nu este bine să apară acum, nu are rost. Nu dă bine. Scuipi în sus şi îţi cade-n cap. Dau şi…..vă stimulez. Vreau să îmi daţi şi mie o dată pe săptămână un spot publicitar. Şi vă stimulez. Îmi faceţi o factură pe partid şi vă dau şi eu acolo…„. Aşa a încercat primarul Nicolae Dragu să „stimuleze” nişte jurnalişti. 

Primarul Dragu pare mână largă. Are şi de ce. În urmă cu doar o lună a prezentat Consiliului Local un superproiect: un pod peste Dunăre, la Ostrov. Firma care urma să se asocieze cu Primăria pentru a-l construi are, însă, doi acţionari ciudaţi. Unul stă într-un ghetou de la marginea oraşului şi n-a făcut niciun pod niciodată, iar celălalt a fost condamnat de mai multe ori pentru înşelăciune.

Reportrul România TV a încercat să afle de la primar cum a dat peste asemenea investitori. „Nea Fănică este un om important. Ce dacă are cinci condamnări pentru înşelăciune? N-are importanţă. Năstase n-are vreo două?”, a răspuns primarul Nicolae Dragu, adăugând că puşcăria este la modă.

Primarul Nicolae Dragu a devenit cunoscut opiniei publice în urmă cu un an, când şi-a înjurat alegătorii de la tribună, cu ocazia Zilelor Oraşului.

„La revedere, javrelor!” aşa i-a salutat primarul Nicoale Dragu pe alegătorii participanţi la zilele oraşului Călăraşi. Nicolae Dragu este la finalul celui de-al treilea mandat. Despre partidele politice prin care a trecut, se poate spune în limbaj şoferesc că Nicolae Dragu „a luat cu succes traseul”. El a intrat, pe rând, în PSM, PUNR, PNŢ-CD, AP, PNL şi UNPR.