Fost primar, măturător de lux după scandalul cu amanta. Tudor Pendiuc, surprins făcând curat în curtea unei instituţii

Fost primar, surpins la mătură! Tudor Pendiuc, edil al Piteștiului timp de 23 de ani, a fost fotografiat în timp ce presta muncă în folosul comunităţii.

RomaniaTV.net
23 oct. 2019, 13:50

Fostul edil şef al Piteştiului a fost surprins dând cu mătura în parc, după ce, în vară, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul controversatei asfaltări, sentinţă care prevede 90 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii.

Un argeşean l-a fotografiat pe Tudor Pendiuc în timp ce mătura frunzele din curtea DSP Argeş şi a postat imaginea pe grupul de Facebook „Piteşti, oraşul meu”.

Fostul primar al municipiului Pitești, Tudor Pendiuc, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, într-un dosar legat de asfaltarea unui drum pe o stradă unde locuia secretara sa. În urma sentinței judecătorești, fostul edil a fost obligat să presteze 90 de zile de muncă în folosul comunității.

Cele 90 de zile de muncă sunt neremunerate, iar Pendiuc a avut de ales între a munci în cadrul Inspectoratului Școlar Argeș sau la Direcția județeană de Sănătate Publică.

Motivarea sentinţei în cazul condamnării primarului din Pitesti, Tudor Pendiuc, care a asfaltat ilegal strada iubitei sale