Primăria Capitalei: A fost aprobată montarea unui semafor provizoriu pe Șoseaua Antiaeriană. Locuitorii din zonă au protestat seară de seară după moartea unui adolescent accidentat pe trecerea de pietoni

Primăria Capitalei a anunțat că a fost aprobată montarea unui semafor provizoriu cu buton la trecerea de pietoni Șoseaua Antiaeriană - Str. Cojocaru Elena și Vasile.

04 nov. 2022, 14:20
Primăria Capitalei: A fost aprobată montarea unui semafor provizoriu pe Șoseaua Antiaeriană. Locuitorii din zonă au protestat seară de seară după moartea unui adolescent accidentat pe trecerea de pietoni

Semaforul va fi amplasat „în cel mai scurt timp”, au precizat reprezentanții Primăriei Municipiului București.

„Comisia Tehnică de Circulație a aprobat în această dimineață montarea unui semafor provizoriu cu buton la trecerea de pietoni Șoseaua Antiaeriană x Str. Cojocaru Elena și Vasile. O echipă a Administrației Străzilor București va amplasa în cel mai scurt timp semaforul.

Acesta va funcționa numai până la finalizarea procedurilor legale pentru montarea celor patru semafoare aprobate deja pentru trecerile de pietoni de pe Șoseaua Antiaeriană.

Reamintim pașii legali care trebuie parcuși până la montarea permanentă a unui semafor : obținerea avizului Comisiei Tehnice de Circulație din PMB, realizarea studiului de fezabilitate, aprobarea indicatorilor tehnico-economici, proiectarea și execuția”, a transmis Primăria Municipiului București.

Citește și Tânăr de 19 ani accidentat mortal pe Şoseaua Antiaeriană din Bucureşti

Primăria amintește pașii legali care trebuie parcuși până la montarea permanentă a unui semafor: obținerea avizului Comisiei Tehnice de Circulație din PMB, realizarea studiului de fezabilitate, aprobarea indicatorilor tehnico-economici, proiectarea și execuția.

La începutul lunii octombrie, un tânăr de 19 ani a murit în urma unui accident pe trecerea de pietoni. Au urcat proteste în fiecare seară, oamenii au ieșit de atunci ca să ceară autorităților amplasarea unui semafor și să fie redesenate marcaje rutiere. Locuitorii din zonă ies de atunci în fiecare seară, de la ora 19.00 la 21.00.

Citește și Scandal cu Poliția pe Şoseaua Antiaeriană din Bucureşti. Un bărbat acuză că a fost luat cu forţa şi lovit de stâlp: „M-au strâns de gât, m-au zgâriat, mi-au sucit mâna”