Tânăr de 19 ani accidentat mortal pe Şoseaua Antiaeriană din Bucureşti

Un pieton a fost accidentat, marţi seară, pe Şoseaua Antiaeriană din Bucureşti, de un autovehicul care circula spre Calea 13 Septembrie. Manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, fiind declarat decesul victimei.

11 oct. 2022, 22:39
Tânăr de 19 ani accidentat mortal pe Şoseaua Antiaeriană din Bucureşti

Din primele informaţii, nu reiese clar dacă tânărul se afla sau nu pe trecerea de pietoni, dar Brigada Rutieră a comunicat deja că rezultatul etilotestului aplicat şoferului a fost unul negativ.

„La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 19:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șos. Antiaeriană.

Conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Șos. Antiaeriană dinspre Rond Alexandria către Calea 13 Septembrie, când a ajuns la intersecția cu str. Cojocaru Elena și Vasile a surprins și accidentat un pieton.

Citeşte şi: VIDEO Clotilde Armand, prima reacţie după incendiul de pe Şoseaua Nordului: „Cei care au emis autorizaţiile trebuie să plătească. Vom face cercetări şi vom informa opinia publică”

În urma impactului, pietonului i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație.”, a comunicat Brigada Rutieră.

Citeşte şi: Călugări răniţi grav în accident, lângă Călimăneşti, unul a fost luat cu elicopterul SMURD. Ei se îndreptau spre Mănăstirea Stânişoara