Primăria Capitalei construieşte 8 blocuri de locuinţe sociale în Prelungirea Ghencea. Firea: "Începem repartizarea din toamnă"

Publicat: Vineri, 31 Iulie 2020 10:47 // Actualizat: Vineri, 31 Iulie 2020 10:47 // Sursa: romaniatv.net

Primarul general Gabriela Firea a anunţat, vineri, că Primăria Capitalei ridică un complex de locuinţe sociale pe bulevardul Prelungirea Ghencea din sectorul 6. Opt blocuri vor fi construite în ceea ce se anunţă a fi "cel mai ambițios proiect imobiliar" realizat de municipalitate.

"Lucrăm intens la cel mai ambițios proiect imobiliar de locuințe sociale derulat de Primaria Capitalei, în ultimii 30 de ani. În Sectorul 6, pe Bdul. Prelungirea Ghencea, nr.322-326, Compania Municipală Imobiliara si Trustul de Clădiri Metropolitane ridică un complex rezidențial care, în final, va avea 8 blocuri.

În toamna anului trecut a fost demarată construcția primului imobil, cu 114 apartamente și 155 de locuri de parcare (subterane și supraterane), iar la parter vor putea fi amenajate spații comerciale.

În ciuda tuturor întârzierilor apărute în toată această perioadă de pandemie, pe care o traversăm cu toții, estimăm că lucrările se vor încheia în această iarnă.

Vestea bună este, însă, că intenționăm să începem repartizarea apartamentelor chiar din această toamnă.

Va fi un prim pas spre rezolvarea crizei de locuințe sociale cu care se confruntă Capitala de ani de zile și pentru care niciun Primar General de până acum nu s-a preocupat să găsească soluții.

Cum spuneam, imobilul la care se lucrează în prezent reprezintă doar prima etapa de implementare a acestui proiect imobiliar de anvergură care, în final, va avea 8 blocuri, adică în total 600 de locuințe și 732 de locuri de parcare.

Pentru prima etapă, valoarea investiției este de 37,1 milioane de lei (fără TVA).

Celelalte șapte imobile ale ansamblului rezidențial se află, în acest moment, în faza de proiectare", a anunţat Gabriela Firea, într-un mesaj publicat pe Facebook.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
blocuri Gabriela Firea locuinţe sociale Prelungirea Ghencea Primăria Capitalei
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8357
RON
13 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H