Primăria Capitalei va cumpăra 19 apartamente pentru relocarea persoanelor care locuiesc în clădiri cu risc seismic

Publicat: Miercuri, 12 Decembrie 2018 18:25 // Actualizat: Miercuri, 12 Decembrie 2018 18:25 // Sursa: romaniatv.net

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat, în şedinţa de miercuri, proiectul de hotărâre privind achiziţionarea a 19 apartamente, în vederea asigurării necesarului de locuinţe de necesitate pentru persoanele din imobilele ce vor fi supuse lucrărilor de intervenţie - consolidare.

Foto: facebook.com

Proiectul a fost aprobat cu un 37 de voturi din partea consilierilor PSD, ALDE, PNL, PMP, iar un 9 consilieri USB s-au abţinut de la vot.

Astfel, vor fi achiziţionate 9 apartamente situate în Str. Spineni nr. 4, Sector 4 şi 10 apartamente situate în Str. Grădinarilor nr. 19-21, Sector 3. Contractele de vânzare-cumpărare pentru cele 19 apartamente vor fi încheiate de către Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, care va plăti în total pentru aceste locuinţe suma de 7.209.271 lei fără TVA.

După achiziţionare, cele 19 apartamente vor fi înscrise în domeniul public al Municipiului Bucureşti, cu destinaţia de “locuinţe de necesitate” şi vor fi administrate de Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.

Achiziţionarea acestor apartamente contribuie la accelerarea procesului de consolidare a clădirilor cu risc seismic, prin rezolvarea problemei locuinţelor de necesitate şi a relocării proprietarilor din clădirile la care urmează să se execute lucrări de intervenţie-consolidare, susţine primăria.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
apartamente Primăria Bucureşti risc seismic
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8738
RON
21 Oct
noapte 5 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H