Primarul Sectorului 2: Şcolile şi persoanele cu handicap suferă din cauza orgoliilor consilierilor locali PNL, USB şi PMP

Primarul Sectorului 2, Toader Mugur Mihai, susţine într-un comunicat de presă remis la redacţie că o serie de proiecte extrem de importante printre care reparaţiile şcolilor şi plata persoanelor cu handicap nu se pot realiza din cauza "ambiţiilor" lui Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 şi a unor consilieri locali care au respins „Ordinea de zi" a şedinţei Consiliului Local Sector 2 de joi, 18 august 2016. 

21 aug. 2016, 10:26
Primarul Sectorului 2: Şcolile şi persoanele cu handicap suferă din cauza orgoliilor consilierilor locali PNL, USB şi PMP

Printre proiectele foarte importante amânate din cauza „ambiţiilor” viceprimarului Dan Cristian Popescu şi a consilierilor locali PNL, USB, PMP se numără:
· Alocarea sumelor necesare şcolilor pentru: reparaţii, igienizare, dotări, verificarea centralelor termice, documentaţiile pentru obţinerea autorizaţiilor de securitate la incendiu (ISU);
· Plata drepturilor persoanelor cu handicap;
· „Cardul european pentru persoanele cu dizabilități”- în cadrul proiectului finanțat de Comisia Europeană „Asigurarea mobilității pentru persoane cu dizabilități în România și Europa”;
· Diminuarea tarifelor pentru copii la Parcul de Agrement Tei şi gratuitate pentru copiii din centrele sociale;
· Prelungirea contractului de finanţare a proiectului de monitorizare video, etc.
· Asigurarea fondului de salarii pentru angajaţii C.L.S.2, susţine primăria Sectorului 2 într-un comunicat remis la redacţie.

Conform sursei citate, ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local Sector 2 nu a fost votată nici de consilierii locali PNL, USB şi PMP.

„Cum poate fi numită o asemenea atitudine: necunoaşterea legii, inconştienţă, orgoliu…….., manipulare cu rea credinţă a colegilor consilieri!?” se întreabă primarul Toader Mugur Mihai care adaugă: „Regretabil!!! Aşa înţelege domnul viceprimar Dan Cristian Popescu să lucreze în interesul şi pentru binele cetăţenilor Sectorului 2!!! Sper că în ședința de Consiliu pe care am programat-o luni, 22 august, să reușim să intram în normalitate și consilierii locali să-ți facă datoria fără a mai obstrucționa activitatea normală a Primăriei Sectorului 2”.

De altfel, RomaniaTV.net a scris că prima şedinţă de Consiliu Local din mandatul 2016-2020 a debutat ca un fiasco. Toate cele 52 de proiecte incluse pe ordinea de zi au fost ANULATE, după ce primarul Mugur Toader Mihai (PSD) şi viceprimarul Dan Cristian Popescu (PSD) s-au contrat pe marginea ordinii de zi, cel dintâi părăsind sala de şedinţe, fiind urmat şi de directorii din primărie. DETALII, AICI.