Primăria Sector 4: Ajutoare financiare în valoare de 20.000 lei pentru familiile decedaţilor şi răniţilor din Colectiv

Familiile decedaților în tragicul accident de la clubul Colectiv și răniții în incendiu, locuitori ai sectorului 4, vor primi, fiecare, ajutoare financiare în valoare de 20.000 de lei, a anunțat joi primarul interimar Daniel Băluță, într-o conferință de presă.

10 dec. 2015, 12:46
Primăria Sector 4: Ajutoare financiare în valoare de 20.000 lei pentru familiile decedaţilor şi răniţilor din Colectiv

Edilul a precizat că banii vor fi asigurați de la bugetul local, scrie Agerpres.

Citeşte şi: Tragedia de la Colectiv este cunoscută de 99% dintre români. Majoritatea îi consideră vinovaţi pe patronii clubului

„În sectorul 4 avem doi tineri decedați și trei răniți în incendiul de la Colectiv. Vom oferi acestor oameni un ajutor financiar — pentru familiile decedaților câte 20.000 lei, iar pentru răniți până la această sumă — ne vom implica să le achităm din costurile tratamentelor medicale”, a explicat Băluță.

Pentru a beneficia de ajutor, condiția obligatorie este domiciliul pe raza sectorului 4 și întocmirea unui dosar care să conțină cererea de acordare a ajutorului, actele doveditoare de deces /spitalizare, referatul întocmit de Direcția de Protecție Socială, declarație din care să rezulte gradul de rudenie cu victima.