Primăria Sectorului 3 caută soluţii pentru a ajuta victimele incendiului din cartierul Titan

Autoritățile locale caută soluții pentru a adăposti cât mai multe persoane afectate de incendiul izbucnit, miercuri dimineață, la mansarda unui bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie.

09 mart. 2016, 12:53
Primăria Sectorului 3 caută soluţii pentru a ajuta victimele incendiului din cartierul Titan

Persoanele cu locuințele afectate de incendiu ar putea merge în spațiile pe care Direcția de Asistenţă Socială a Sectorul 3 le are la dispoziție, potrivit Agerpres. Miercuri, autorităţile urmează să identifice soluții de sprijin pe termen lung în cazul sinistraților.

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că persoanele afectate de incendiu, care nu au reușit să ia legătura cu reprezentanții DGASPC, pot suna la numărul 0728.729.797.

Dacă încă nu ați reușit să intrați în legătură cu colegii mei de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC), sunați la numărul de telefon 0728.729.797, pentru a le spune în ce situație sunteți și de ce aveți nevoie! Echipele de intervenție în regim de urgență ale DGASPC sector 3 sunt pe teren încă de la 7 dimineața și încearcă să îi identifice pe toți cei afectați de incendiu, ca să îi putem sprijini„, a scris Robert Negoiță.

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineaţă, în jurul orei 6.00, în cartierul Titan din Capitală. Mansarda unui bloc a fost cuprinsă de flăcări. Peste 200 de garsoniere au fost afectate. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.