Primăria Sectorului 4 sub teroarea vijeliei. Cele două mari parcuri care se vor închide

Primăria Sectorului 4 va închide cele două parcuri pe care le administrează, Lumea Copiilor respectiv Orășelul Copiilor, din cauza vijeliilor.

05 aug. 2021, 17:38
Primăria Sectorului 4 sub teroarea vijeliei. Cele două mari parcuri care se vor închide

Primăria Sectorului 4 a anunțat că va închide azi, joi, de la ora 17:00 și până mâine dimineață (vineri) la ora 06:00, cele două parcuri pe care le administrează, Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor, din cauza vijeliilor.

„Măsuri speciale de siguranță în Sectorul 4, urmare a avertizării de vreme severă, emisă de meteorologi pentru Capitală.

Începând de astăzi (joi), de la ora 17:00 și până mâine dimineață (vineri) la ora 06:00, Primaria Sectorului 4 închide cele două parcuri pe care le administrează, Lumea Copiilor respectiv Orășelul Copiilor, pentru a evita eventualele accidentări ale persoanelor care se plimbă și se relaxează în cele două parcuri, cauzate de vremea severă, așteptată în acest interval în Capitală”, se arată într-un comunicat al Primăriei sectorului 4, relatează Gandul.

Avertizare meteorologică cod portocaliu de furtuni puternice

A fost emisă AVERTIZARE METEOROLOGICĂ COD PORTOCALIU de vijelii puternice, grindină pentru 29 iulie, ora 13:00 – 29 iulie, ora 23:00 pentru Moldova și nordul Munteniei, zona Carpaților Meridionali și Orientali.

„În județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Prahova și zona de munte a județelor Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Sibiu, Brașov, Covasna și Harghita, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică deosebit de accentuată. Vor fi vijelii puternice, intensificări ale vântului cu rafale de peste 70…80 km/h, frecvente descărcări electrice și grindină. Local vor fi averse torențiale, iar cantitățile de apă vor depăși 25…40 l/mp”, a transmis ANM.