Primăria Sectorului 6 va elibera căile de acces din jurul şcolilor

Primarul Sectorului 6, Cristian Constantin Poteraş, a convocat, luni, o şedinţă de urgenţă, la sediul Primăriei Sectorului 6, tema abordată fiind intervenţia în zona unităţilor de învăţământ din sector pentru a putea degaja căile de acces pline de zăpadă către şcoli.

RomaniaTV.net
06 feb. 2012, 18:23
Primăria Sectorului 6 va elibera căile de acces din jurul şcolilor

Decizia administraţiei locale a Sectorului 6 vine după ce Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a decis suspendarea cursurilor în unităţile de învăţământ preuniversitar din Capitală.

La şedinţă au participat directorii Administraţiei Şcolilor Sector 6, Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6, împreună cu toţi directorii unităţilor de învăţământ din Sectorul 6.

„Am fost pe aceeaşi lungime de undă cu Inspectoratul Şcolar atunci când am hotărât ca, în aceste două zile în care copii au liber, să intensificăm munca în zonele unde sunt şcolile pentru a curăţa căile de acces spre unităţile de învăţământ cât mai repede”, a  declarat Primarul Sectorului 6 , Cristian Constantin Poteraş.  

La aceeaşi şedinţă au fost dezbătute şi alte teme precum bursele şcolare, mansardarea grădiniţelor în vederea sporirii numărului de locuri, planul de învăţămân.