Primăria Voluntari îşi cumpără post radio, după ce deja are televiziune proprie

Primăria din Voluntari, condusă de Florentin Pandele, care deţine deja postul TV Metropola, a ajuns la o înţelegere pentru a prelua și o rețea de radio cu acoperire în Bucureşti şi alte 12 oraşe, conform declaraţiilor unor surse din Consiliul Local.

02 dec. 2020, 17:35
Primăria Voluntari îşi cumpără post radio, după ce deja are televiziune proprie

Primăria Voluntari, prin Consiliul Local Voluntari, ar fi ajuns la o înțelegere pentru a cumpăra reţeaua Sport Total FM, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, iar achiziția urmează să fie făcută prin Publivol Creativ, compania de publicitate a Primăriei din Voluntari.

Conform acelorași surse, contractul urmează să fie semnat perioada următoare. Practic, Publivol Creativ urmează să preia în totalitate compania Global Media Expert, care operează licența Sport Total.

Primăria condusă de Florentin Pandele nu a fost singurul ofertant pentru Sport Total. De postul de radio ar fi fost interesat și Maricel Păcuraru (pentru a completa viitorul post TV Realitatea Sportivă și cu un post FM) și DC News (care a avut discuții, în trecut, și cu Gold FM, post preluat, până la urmă, de fiul lui Cozmin Gușă).

Primăria Voluntari preia un post de radio cu probleme financiare

Vânzarea Sport Total vine într-un moment dificil pentru postul de radio. Potrivit informațiilor paginii citate, de luni de zile, salariile echipei nu au fost plătite și sunt probleme financiare. Oricum, echipa funcionează într-o formulă restrânsă.

Printre realizatori au rămas Narcis Drejan, Daniel Nazare, Horaţiu Sima, Ionel Luțan, Dragoș Borchină și Gabriel Maricescu. Mihai Pahonțu a părăsit echipa în urmă cu o lună.

Postul a mai avut probleme cu salariile și în trecut, când au și protestat. (pe atunci era și Radu Banciu la postul de radio).

Sport Total emite pe frecvența 105,8 FM la București, dar are licențe și în alte orașe din țară (Botoșani, Brașov, Drăgășani, Făgăraș, Focșani, Galați, Predeal, Rupea, Severin, Slatina, Victoria și Zărnești).

Radioul este operat pe firma Global Media Expert, în care acționar este Centrul pentru Servicii de Radiocomunicații. CSR este controlată de Radu Călin.

Citeşte şi: Sondaj IRSOP, alegeri parlamentare 2020: PNL conduce în preferinţele electoratului, PSD vine tare din urmă


loading...