Primărie din Galaţi, închisă din cauza noului coronavirus. O angajată s-a infectat cu COVID-19

Sediul Primăriei localităţii Barcea din judeţul Galaţi a fost închis, după ce una dintre angajatele instituţiei s-a infectat cu COVID-19, boala provocată de noul coronavirus. Edilul a anunţat că a fost demarată o anchetă epidemiologică deoarece femeia ar intrat în contact cu zeci de persoane.

RomaniaTV.net
05 mai 2020, 08:36
Primărie din Galaţi, închisă din cauza noului coronavirus. O angajată s-a infectat cu COVID-19

Primăria din Barcea a fost închisă pentru dezinfecţie, iar toţi angajaţii sunt testaţi pentru coronavirus.

„Este un caz, este adevărat. Primăria este închisă pentru dezinfecţie 48 de ore. Mâine vine firma de dezinfecţie, am sunat azi şi mi-au spus că sunt ocupaţi. Este vorba despre un angajat de 42 de ani, nu ştim de unde a contactat virusul, acum se face anchetă epidemiologică. Avem 22 angajaţi, vor fi cu toţii testaţi, deja unele persoane au fost testate. Colega de birou a persoanei infectate cu COVID-19 a fost testată negativ. Primăria este închisă pentru dezinfecţie”, a declarat primarul comunei Barcea, Constantin Zamfir, conform Mediafax.

Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a confirmat luni că un angajat la Primăriei Barcea are coronavirus.ţ

Autorităţile încearcă să afle cum s-a infectat funcţionara în condiţiile în care în interiorul Primăriei au fost luate măsuri de protecţie încă de la începutul epidemiei.

STARE DE ALERTĂ. Ce amenzi se dau pentru nepurtarea măştilor din 15 mai