Primăriţa din Izvoarele a dispărut. Gurile satului spun că este plecată la iubit în Israel VIDEO

Niciunde în ţară nu se vorbeşte atât de mult despre un primar, ca în localitatea Izvoarele din judeţul Prahova. Şi nu pentru că ar fi făcut treabă bună, ci, pentru că localnicii nu mai ştiu nimic despre primăriţă de două luni. Gurile rele susţin că ar fi plecată în Israel, la iubit. Viceprimarul spune însă că şefa lui este la … operaţie.

RomaniaTV.net
11 feb. 2012, 06:58

Două luni au trecut de când primăriţa Margareta Dinulescu, mama actriţei Maria Dinulescu, s-a făcut nevăzută. Bugetul local pe acest an s-a votat în lipsa ei. La primărie există înţelegere: a avut o problemă de sănătate, iar acum este aşteptată să se întoarcă.

„Este momentan la o operaţie în Israel. Alaltăieri am vorbit cu ea, a spus că o să se întoarcă, ca totul a decurs foarte bine. Este greu să lucrezi cu oamenii , îi vezi că sunt nemulţumiţi, dar trebuie să depăşim şi aceste momente”, a spus Petrică Răduţă, viceprimar Izvoarele.

Localnicii sunt supăraţi pentru că nu are cine să îi asculte iar problemele rămân nerezolvate în aşteptarea primăriţei.

Am înţeles că-i în America, acum ca e în Israel. Era nevoie de dânsa. N-avem apă, p-aici numai necazuri„, a spus un localnic.

La prefectură s-a demarat o anchetă. Capii judeţului vor să afle de ce a lipsit primăriţa atât de mult, mai ales că nu a anunţat un concediu medical.

„Avem decât document de concediu de odihnă şi concediu fără plată. Vom verifica perioada respectivă şi dacă au apărut documente sub semnătura dânsei”, a declarat  Adrian Dobre, prefect Prahova.

Margareta Dinulescu este la al doilea mandat de primar şi este mama actriţei Maria Dinulescu.