Primăriţa PSD care a bătut un procuror, arestată preventiv pentru tentativă de omor

Primăriţa PSD din comuna Brusturi, judeţul Bihor, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce a bătut un procuror. Femeia şi soţul acesteia sunt acuzaţi de tentativă de omor.

04 nov. 2021, 23:38
Primăriţa PSD care a bătut un procuror, arestată preventiv pentru tentativă de omor

Primăriţa PSD care a bătut un procuror, arestată preventiv pentru tentativă de omor. Este vorba despre primăriţa comune Brusturi, din judeţul Bihor. Aceasta va fi suspendată din funcţie pe perioada în care va sta în spatele gratiilor.

Primăriţa PSD care a bătut un procuror, arestată preventiv pentru tentativă de omor

Primăriţa şi soţul acesteia urmează să stea după gratii timp de 30 de zile. Decizia a fost luată joi seara de Tribunalul Bihor, fiind executorie, chiar dacă poate fi contestată la instanța superioară. Victima celor doi este un fost procuror, care a fost lovit în cap cu un clește de tăiat metal. Primărița va fi suspendată din funcție pe perioada în care va sta în spatele gratiilor.

Citeşte şi Tragedie într-un hipermarket din Capitală. Un paznic a murit încercând să prindă un hoţ

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, cei doi au fost reţinuţi miercuri pe o durată de 24 ore, iar în cursul zilei de joi procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpaţilor la Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor.

Potrivit sursei citate, din mijloacele de probă administrate în cauză se arată că cei doi soţi, în vârstă de 47 de ani, respectiv, 50 de ani, l-au agresat, în data de 29 septembrie, pe un bărbat de 62 de ani, în incinta unei societăţi comerciale din comună, unde funcţionează un depozit pentru materiale de construcţii.

În urma unui schimb de replici şi a unor acuze reciproce, primăriţa şi soţul acesteia au început să-l lovească cu bestialitate pe fostul procuror cu pumnii şi picioarele.

În timpul agresiunii, victima a fost trântita la pământ de soţul femeii, fiind lovită de mai multe ori peste corp şi în zona capului cu un cleşte de tăiat metal de aproximativ 40 de centimetri.

Concomitent, şi primăriţa a lovit victima căzută la pământ, în repetate rânduri, peste corp şi în zona capului, cu mâinile şi picioarele.

În urma agresiunii, persoana vătămată a suferit mai multe leziuni traumatice, cele mai grave fiind la nivelul cutiei craniene (fractură craniană cu localizare parietală stângă), care necesită 30 zile de îngrijiri medicale, respectiv la nivelul membrului inferior stâng, care a suferit o fractură cominutivă la oasele gambei). Bărbatul necesită 100 de zile îngrijiri medicale, potrivit suplimentului la raportul de constatare medico-legală.

După încetarea agresiunii, victima a rămas căzută la pământ în incinta magazinului, iar cei doi agresori au plecat de la faţa locului fără să se îngrijească de starea victimei şi fără să solicite ajutor medical pentru victimă.

Victima, fostul procuror Ioan Bodogai, fusese iniţial prieten cu soţii Bârlău, dar a intrat în conflict cu ei în acest an, deoarece primăriţa nu l-ar fi ajutat să primească un post în primărie. În plus, acesta l-ar fi reclamat pe soţul primăriţei pentru afaceri ilegale cu tractoare.

Citeşte şi O femeie din Germania şi-a ucis cinci copii. A fost condamnată la închisoare pe viaţă