Tragedie într-un hipermarket din Capitală. Un paznic a murit încercând să prindă un hoţ

O tragedie s-a petrecut, joi seară, într-un hipermarket din Capitală. Un paznic a murit la scurt timp după ce a prins un hoţ. Poliţiştii fac cercetări pentru a afla împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

04 nov. 2021, 20:57
Tragedie într-un hipermarket din Capitală. Un paznic a murit încercând să prindă un hoţ

Tragedie într-un hipermarket din Capitală, după ce un hoţ a fost prins în timp ce încerca să fure din magazin. Unul dintre agenţii de pază ai magazinului a murit la scurt timp după ce hoţul a fost prins.

Tragedie într-un hipermarket din Capitală

Totul s-a petrecut, joi seară, în incinta unui hipermarket din Sectorul 2, zona Colentina. Agenţii de pază au observat un bărbat care se comporta ciudat şi s-au dus spre el. Când şi-a seama că a fost descoperit, suspectul a luat repede câteva produse de pe raft şi a luat-o la fugă.

Citeşte şi Crimă urmată de sinucidere la Constanţa. Descoperire macabră făcută de fiul victimei

Agenţii de pază au început să alerge după bărbat, au recuperat produsele furate şi au revenit în magazin. La scurt timp, însă, unuia dintre agenți i s-a făcut rău şi s-a prăbușit la podea, lovindu-se la cap. Bărbatul a intrat în comă imediat, potrivit Antena 3. 

Imediat, la faţa locului a ajuns o ambulanţă,  iar medicii au început să-l resusciteze. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Poliţiştii încearcă acum să afle identiatea bărbatului de la care a pornit totul, vizionând imaginile de pe camerele de luat vederi. Agenţii vor să vadă dacă între agentul de pază care a murit şi suspectul de furt a existat şi un contact fizic, caz în care individul ar putea fi acuzat de lovituri cauzatoare de moarte.

Citeşte şi Un tânăr de 24 de ani a fost ucis, iar principala suspectă e iubita acestuia. Crimă şocantă în Alba