Primarul acuzat că a făcut sex cu două minore, chiar în sediul primăriei, exclus din PNL

Decizia de excludere a fost luată în unanimitate de către Biroul Politic Judeţean al PNL Iaşi, a declarat, duminică, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al filialei, Romeo Vatră.

26 ian. 2020, 21:28
Primarul acuzat că a făcut sex cu două minore, chiar în sediul primăriei, exclus din PNL

Primarul comunei ieşene Mogoşeşti-Siret, Damian Butnariu, acuzat că ar fi făcut sex cu două minore chiar în sediul primăriei, a fost exclus din PNL. 

”Este un gest firesc şi aşteptat. Decizia excluderii primarului din Mogoşeşti-Siret a fost luată în unanimitate. E regretabil ce s-a întâmplat, fiind vorba de încălcarea valorilor şi principiilor, dar şi a codului etic al partidului. Nu e o decizie târzie, ci s-a luat în prima şedinţă de Birou Politic”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL Iaşi, Romeo Vatră.

Primarul care a întreţinut relaţii intime cu minore, declaraţii şocante: „Tânăra generaţie este exploatată în străinătate”

Primarul localităţii ieşene Mogoşeşti-Siret, Damian Butnariu, a anunţat pe 17 ianuarie că se autosuspendă din PNL, fiind implicat într-un dosar în care este acuzat că a făcut sex cu două minore de 17 ani, chiar în sediul Primăriei.

El a spus că se autosuspendă „până când adevărul va ieşi la suprafaţă în acest caz”, vechi de 13 ani.

„În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toţi cei care tânjesc la funcţia ta. M-am trezit astăzi, personaj principal într-o poveste, veche şi încheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor. (…) Sunt membru al PNL de la începutul carierei mele publice şi înţeleg să mă pun la dispoziţia conducerii partidului în această situaţie şi rog să se ia act de dorinţa mea de a mă autosuspenda din această calitate, până când adevărul va ieşi la suprafaţă în acest caz”, a precizat primarul Damian Butnariu.

PNL a anunţat în aceeaşi zi că a luat act de decizia primarului.