Primarul care a întreţinut relaţii intime cu minore, declaraţii şocante: „Tânăra generaţie este exploatată în străinătate”

În campania din anul 2016, primarul din Mogoșești-Siret se plângea că tânăra generație este exploatată de străini. Acum, edilul s-a ales cu plângere penală după ce a recunoscut în instanță că a explotat sexual  el însuși două minore răpite si traficate de proxeneti. Totul s-a intamplat în anul 2007 chiar în biroul său.

RomaniaTV.net
21 ian. 2020, 13:22
Primarul care a întreţinut relaţii intime cu minore, declaraţii şocante: „Tânăra generaţie este exploatată în străinătate”

Plângere penală împotriva edilului care a întreţinut relaţii sexuale cu minore traficate, în sediul primăriei. Un grup civic din Iaşi a depus plângere pe numele primarului PNL. Între timp, au apărut imagini din anul 2016, când acesta făcea un show politic de zile mari alături de lideiri partidului, în campania electorală.

 

Citeşte şi: Plângere penală pentru primarul care a întreţinut relaţii intime cu minore traficate! „Cerem excluderea din orice funcţie”

Grupul civic Reset a depus plangere penala in acest caz la Parchetul Tribunalului Iasi. Primarul PNL este acuzat de „folosirea serviciilor unei persoane exploatate” si „act sexual cu un minor”. Edilul l-a platit pe proxenetul care i-a adus fetele contra sumelor de 100, respectiv 150 lei. Unii dintre localnici au auzit si de alte isprăvi amoroase ale primarului.

Grupul a depus plângere penală pe numele edilului prin care cere ca acesta să fie exclus din toate funcţiile deţinute în partis şi să i se retragă orice sprijin politic. Damian Butnariu este în funcţie de 16 ani.