Primarul Capitalei, despre consilierul „traseificat” care i-a cerut demisia: „A fost o declaraţie politică”

Primarul interimar al Capitalei, Ștefănel Dan Marin, și-a exprimat convingerea că liberalul Richard Radu, consilier în CGMB, a făcut doar o declarație politică atunci când i-a cerut demisia și l-a invitat pe acesta să i se alăture timp de două săptămâni pentru a vedea ce presupune munca de edil.

13 nov. 2015, 19:02
Primarul Capitalei, despre consilierul „traseificat” care i-a cerut demisia: „A fost o declaraţie politică”

Legat de solicitarea consilierilor — eu pe mulți dintre ei îi cunosc, chiar am o impresie foarte bună despre mulți dintre ei — înțeleg că solicitarea vine de la un stimabil consilier, fost coleg cu mine, mă rog, traseificat prin Ordonanța 55, înțeleg că e candidat într-un anumit sector. O iau doar ca pe o declarație politică, credeți-mă. Atât timp cât face referiri la modul în care eu am muncit în aceste două luni de zile, eu l-aș invita două săptămâni să vină alături de mine, la birou, de dimineața până seara. Dar să își ia și niște pastile de ficat„, a spus primarul interimar, informează Agerpres.

Partidul Național Liberal i-a solicitat lui Ștefănel Dan Marin demisia din funcția de primar general interimar al Capitalei.
„În lipsa unor măsuri ferme pe care starea de fapt o impune, în absența unei viziuni clare și a unei lipse de implicare, PNL îi solicită public demisia din funcția de primar general al municipiului București pe care o deține într-o perioadă de interimat în momentul de față„, a declarat vineri, într-o conferință de presă, vicepreședintele organizației PNL București Richard Radu, consilier în CGMB.

Acesta a mai susținut că primarul interimar „tergiversează rezolvarea problemei RADET, iar măsurile pe care le ia împreună cu cabinetul său sunt insuficiente, întârziate, defectuoase și păguboase atât pentru RADET, cât și pentru bucureșteni”.

Primarul interimar al Capitalei, Ștefănel Dan Marin, a precizat vineri că nu vor fi probleme cu furnizarea agentului termic în iarna 2015-2016, menționând că a cerut ajutor pentru combustibil de la Guvern în valoare de 300 de milioane de lei.