Primarul Chişinăului Dorin Chirtoacă, întâlnire secretă cu regele Mihai

Vizită la nivel înalt a regelui Mihai. Dorin Chirtoacă, primarul Chişinăului, l-a vizitat pe Majestatea sa la reşedinţa din Elveţia. Edilul a calificat întâlnirea drept o zi istorică, o ocazie care se întâmplă foarte rar în viaţă. Astăzi, regele Mihai împlineşte 95 de ani. 

25 oct. 2016, 10:49
Primarul Chişinăului Dorin Chirtoacă, întâlnire secretă cu regele Mihai

Dorin Chirtoacă i-a făcut o vizită regelui Mihai la reședința sa din, Elveția, săptămâna trecută, când s-a aflat în deplasare la Strasbourg. Cu această ocazie, regele a semnat în Cartea de Onoare a Primăriei municipiului Chișinău. Edulul şef a calificat întâlnirea cu regele Mihai drept o zi istorică, o ocazie care se întâmplă foarte rar în viață.

„E un exemplu și ca om și ca șef de stat”, a mai spus Chirtoacă.

Marţi, Regele Mihai împlineşte 95 de ani. El le va avea alături în Elveţia pe fiicele sale principesa Sofia şi principesa Elena în timp ce Principesa Margareta va fi prezentă în ţară la evenimentele pregătite în cinstea Regelui.

La ora 18 la Ateneul Român va fi un concert de binefacere organizat de Fundaţia principesa Margareta a României. În debutul concertului, Principesa va da citire mesajului cu prilejul Aniversării Majestăţii Sale Regele Mihai. O oră mai târziu, la Palatul Cotroceni va avea loc lansarea cărţii „Anul Regal” iar după lansare participanţii al eveniment vor urmări filmul Răzbiul Regal.