Primarul comunei unde s-a depistat primul caz de coronavirus spune că a apelat la „o firmă de caterincă”

Primul caz de coronavirus din România a fost confirmat miercuri seară în comuna Prigoria, iar de aproape 24 de ore toată ţara este cu ochii pe desfăşurarea evenimentelor şi pe ştirile ce vin din micuţa localitate.

RomaniaTV.net
27 feb. 2020, 17:48
Primarul comunei unde s-a depistat primul caz de coronavirus spune că a apelat la „o firmă de caterincă”

Primarul din Prigoria, doamna Iuliana Iliescu, a anunţat joi că situaţia este sub control şi că a luat toate măsurile necesare, printre care şi rectificarea bugetului local, alocând suma de 8000 de lei pentru hrana celor aflaţi în izolare la domiciliu. 

Într-o intervenţie în direct la postul de radio Infinit, primarul a explicat şi cum va proceda pentru a le asigura hrana celor izolaţi: a apelat la „o firmă de caterincă”. 

„Celelalte persoane care sunt izolate la domiciliu nu au voie să iese afară din curte, tocmai de aceea am apelat la o firmă de caterincă (nr. specialitate românească), să ne aducă o masă caldă la prânz, pe care să o distribuim prin personalul de la primărie. Am desemnat două persoane să facă acest lucru. Şi eventual prin telefon ce alte produse de strictă necesitate mai solicită şi să facem aprovizionarea fără ca dumnealor să ia contact cu alte persoane”, a declarat doamna primar Iliescu.