Primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, a însoţit galeria Universităţii la Curtea de Apel Bucureşti

Universitatea Craiova cere în instanţă anularea deciziei prin care echipa a fost dezafilitată de la Federaţia Română de Fotbal. Suporterii echipei s-au îmbulzit la ieşirea din sala de judecată. Fanii au venit în număr mare conduşi de noul primar al oltenilor cu speranţa că poate îi înduplecă pe judecători să le dea dreptate.

RomaniaTV.net
18 iun. 2012, 14:37
Primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, a însoţit galeria Universităţii la Curtea de Apel Bucureşti

Suporterii Craiovei au dat tribunele stadionului pe sala de judecată de la Curtea de Apel Bucureşti. Susţinuţi de primarul oraşului, Lia Olguţa Vasilescu, fanii au venit în speranţa că vor convinge instanţa să reprimească echipa lor în campionat.

Îmbrăcată cu tricoul cu numărul 1 al echipei, Olguţa Vasilescu a declarat că va face din Universitatea Craiova o prioritate a mandatului său.

Ne interesează să aducem echipa înapoi, oraşul o iubeşte, este brandul nostru, toţi craiovenii suntem de mici suporteri ai Universităţii Craiova. Eu nu am profitat de imaginea Universităţii în campania electorală, sunt femeie şi nu mi s-a părut că sunt credibilă, însă de acum mă voi bate cot la cot cu suporterii„, a declarat Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei.

Magistraţii au ajuns la finalul procesului în care clubul din Bănie a cerut anularea hotărârii FRF de excludere din campionat. Decizia federaţiei a fost luată după ce patronul clubului, Adrian Mititelu, ar fi dat în judecată federaţia pentru un alt conflict. Din cauza acestei dezafilieri, Mircea Sandu, Mitică Dragomir şi ceilalţi 10 membri ai comitetului executiv ai FRF sunt cercetaţi de Direcţia Naţională Anticorupţie pentru abuz în serviciu.

În prezent, şedinţa a fost suspendată. Curtea de Apel trebuie să se hotărască dacă de acest se va ocupa caz acelaşi judecător ca şi până acum sau dacă va fi numit un alt magistrat.