Primarul din Arad: Oraşul poate să primească 15% dintre refugiaţii care ajung în România

Primarul Aradului Gheorghe Falcă le-a transmis oficialilor europeni care au jurizat competiţia pentru finala cursei pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021 că oraşul pe care îl conduce poate să primească 15% dintre refugiaţii care ajung în România.

03 feb. 2016, 17:42
Primarul din Arad: Oraşul poate să primească 15% dintre refugiaţii care ajung în România

Pentru a demonstra deschiderea municipiului Arad, primarul Aradului Gheorghe Falcă a vorbit în numele oraşului şi a spus că urbea poate să primească 15% dintre refugiaţii ce vor ajunge în România, scrie voceatransilvaniei.ro.

Informaţia apare în raportul juriului de experţi care a evaluat candidaturile pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021, la care a candidat şi Aradul. „The mayor pointed out that the city had offered to take 15% of Romania’s incoming refugees (Primarul a precizat faptul că oraşul s-a oferit să primească 15% dintre refugiaţii care ajung în România – n.r.)”, se arată în raport.

Aradul nu s-a calificat în finala pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021, acolo unde au ajuns oraşele Cluj-Napoca, Baia Mare, Timişoara şi Bucureşti.