Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a sărit cu paraşuta, pentru imaginea oraşului

După modelul lui Radu Mazăre, şi primarul din Baia Mare a făcut spectacol pentru imaginea oraşului. Cătălin Cherecheş a sărit pentru prima dată cu paraşuta de la o înălţime de 4.000 de metri. Saltul a fost efectuat în deschiderea Campionatului Naţional de Paraşutism, eveniment care se va derula zilele următoare în Baia Mare.

RomaniaTV.net
02 sept. 2012, 06:00
Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a sărit cu paraşuta, pentru imaginea oraşului

Chiar dacă evenimentul a adunat pasionaţi ai sporturilor cu adrenalină, primarul Cherecheş nu a ratat ocazia să îşi atace subtiul adversarii plitici.

„Gestul meu a fost şi un gest simbolic pentru cei care fac politică de 20 de ani, să revină cu picioarele pe pământ aici între oameni”, a declarat Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare.

Primarul a primit primele instrucţiuni de la tatăl campionului mondial la paraşutism, Alexandru Nicolau. Instuctorul nu a avut ce să îi reproşeze elevului său.

„Nu e numai pe sol un om deosebit, e şi in aer. S-a descurcat bine, a făcut exact ce i-am spus, s-ar putea apuca să facă acest sport oricând”, a precizat Ramiro Nicolau, instructor paraşutism.

Campionatul Naţional – Precizia Aterizării este organizat pentru prima dată la Baia Mare. Până pe 9 septembrie cei mai buni paraşutişti din ţară se vor întrece individual şi pe echipe în diverse probe ale concursului.