Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a suferit un infarct. Edilul a fost transportat de urgenţă la spital

Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare, a acuzat joi dureri în piept şi a fost transportat cu la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș”, unde a rămas internat în secţia de Cardiologie.

14 sept. 2023, 12:41
Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a suferit un infarct. Edilul a fost transportat de urgenţă la spital

Cătălin Cherecheş a ajuns la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” însoţit de soţia sa, după ce a acuzat dureri puternice în piept, iar diagnosticul se pare că ar fi fost acela de infarct.

Conducerea spitalului a confirmat internarea edilului.

Cătălin Cherecheș ar fi trebuit să se prezinte la Curtea de Apel Cluj chiar astăzi pentru a afla sentința definitivă în dosarul în care a fost condamnat pentru 5 ani de închisoare cu executare. Sentința a fost amânată pentru data de 19 septembrie.

La ultima înfățișare din acest proces, cea din luna iunie a acestui an, instanța decidea că „În temeiul art. 68 din Codul de procedură penală respinge cererea formulată de inculpatul C.C., prin apărător ales av. R.A., privind recuzarea doamnei judecător Ş.M.I. cu privire la soluţionarea cauzei obiect al dosarului nr. 2537/117/2016. În temeiul art. 275 alin. 2 din Codul de procedură penală obligă petentul să plătească în favoarea statului suma de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 16.06.2023. —-Amână cauza pentru data de 14 septembrie 2023, ora 10.00 sala 153”, potrivit Ziarmm.

Primarul a avut weekendul trecut nunta. Evenimentul nu a fost lipsit de controverse după ce a decis să transmită imagini de la nuntă și pe pagina de Facebook a primăriei.

Citeşte şi: Marcel Boloş, în faţa celei mai grele dileme: „Momentan, alegerea mea e Biserica. Eu am în spate o responsabilitate suplimentară”