Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, anunță construirea unui cimitir al animalelor de companie: „După adoptarea bugetului pentru anul 2024, ne apucăm de treabă”

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, spune că în 2024 municipalitatea va începe să construiască un cimitir pentru animale de companie.

03 feb. 2024, 12:58
Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, anunță construirea unui cimitir al animalelor de companie: „După adoptarea bugetului pentru anul 2024, ne apucăm de treabă”

Emil Boc susține că gradul de civilizaţie al unui oraş se măsoară şi prin respectul pe care îl arată faţă de acestea. Primarul din Cluj-Napoca a prezentat şi imagini cu astfel de cimitire din alte state.

Primarul Clujului, Emil Boc, anunţă, că în 2024 municipalitatea va începe construirea unui cimitir pentru animale de companie, argumentând că gradul de civilizaţie al unui oraş se măsoară şi prin respectul pe care îl arată faţă de acestea. Boc prezintă şi imagini cu astfel de cimitire din alte state.

Citește și Rareș Bogdan aruncă bomba despre coaliție: ”Va rezista 100%. Suntem nevoiți să conviețuim”

”Începem în 2024 construcţia unui Cimitir pentru animale de companie într-o zonă de pădure – parc. Avem la dispoziţie cel puţin 2 ha de teren în zona Valea Gârbăului – Sfântul Ioan. După adoptarea bugetului pentru anul 2024 ne apucăm de treabă. Gradul de civilizaţie al unui oraş se măsoară şi prin respectul pe care îl arată faţă de animalele de companie. Ele fac parte din viaţa noastră. Să le preţuim”, a anunţat Boc pe Facebook.

Boc a atașat şi imagini cu ”modele de cimitire – parc – pădure pentru animale de companie din alte ţări”. Internauții l-au felicitat pentru inițiativă, iar alții l-au criticat și au spus că altele ar trebui să fie prioritățile.

Citește și George Simion, interzis încă 5 ani în Republica Moldova. Liderul AUR, printre cei 98 de străini declaraţi indezirabili din motive de siguranță națională