Rareș Bogdan aruncă bomba despre coaliție: ”Va rezista 100%. Suntem nevoiți să conviețuim”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a vorbit vineri seară despre coaliția de guvernare și a subliniat că este 100% sigur că aceasta va rezista în continuare.

02 feb. 2024, 21:22
Rareș Bogdan aruncă bomba despre coaliție: ”Va rezista 100%. Suntem nevoiți să conviețuim”
Rareș Bogdan aruncă bomba despre coaliție

Rareș Bogdan aruncă bomba despre coaliție. Liberalul a subliniat că România are nevoie de un guvern stabil pentru că Vladimir Putin va câștiga alegerile din Rusia și că este foarte probabil ca după asta lucrurile să devină și mai complicate în Ucraina.

Citește și Marcel Ciolacu a ajuns la un acord cu fermierii şi transportatorii! Toate acțiunile de protest vor înceta

Rareș Bogdan aruncă bomba despre coaliție

„Coaliția va rezista 100%, pentru că Vladimir Putin câștiga alegerile din Rusia și, foarte probabil, după asta lucrurile pot deveni și mai complicate în Ucraina, văzând discursuile sale din ultima perioadă, legate de testamentul lui Petru cel Mare, Gurile Dunării și Odesa”, a declarat Rareș Bogdan la Digi24. 

Mai mult, Rareș Bogdan a subliniat că liberalii și socialiștii sunt nevoiți să conviețuiască și să guverneze România împreună.

„România are nevoie de un guvern stabil, de un guvern cu o majoritate calificată în Parlament și oricât de mult nu ne-am iubi noi, liberalii cu socialiștii, suntem nevoiți să conviețuim împreună și să guvernăm România împreună”, a mai spus Rareș Bogdan.

Totodată, liberalul a vorbit și despre prelungirea interdicției cu cinci ani de a intra în Republica Moldova pentru George Simion, dar și ce reprezintă acest lucru pentru politica din România.

”Cred că PNL va face o adresă extrem de clară adresată prin intermediul Guvernului României, vom solicita asta, pentru a cere date cu privire la motivele pentru care este interzis în Republica Moldova, pentru a ști exact ce se întâmplă cu domnul Simion, pentru că dânsul conduce un partid care este mult în spatele PNL, nu doar ca istorie, ci și ca performanțe.

Cred că este cât se poate de logic pentru noi, în contextul în care extremismul a prins avânt în mișcarea asta a politicilor europene, să știm exact ce se întâmplă.

Dacă doamna Maia Sandu și guvernul de la Chișinău au ales să dea o interdicție pe încă 5 ani de zile unui cetățean român, date fiind relațiile speciale pe care Republica Moldova le are cu Bucureștiul, este cât se poate de clar că există motive întemeiate, și este normal ca opinia publică din România să știe aceste motive, iar noi, ca lideri politici, să cunoaștem toate aceste lucruri, pentru că cu siguranță, nu poate fi decât un ajutor pentru asanarea a ceea ce înseamnă spațiu politic românesc”, a afirmat liberalul.

Citește și Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu. Ce i-au recomandat medicii la externare