Primarul din Cluj-Napoca, învinuit de fapte de corupţie

Locuinţa edilului din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a fost percheziţionată miercuri de procurorii DNA. Procurorii au făcut miercuri descinderi şi la sediul primăriei. Surse citate de RTV susţin că primarul Sorin Apostu este învinuit de fapte de corupţie şi va fi dus la sediul DNA pentru audieri.

RomaniaTV.net
09 nov. 2011, 11:18
Primarul din Cluj-Napoca, învinuit de fapte de corupţie

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a primit mandat de aducere la DNA. Procurorii i-au percheziţionat miercuri dimineaţa locuinţa.

De la locuinţa sa, primarul Sorin Apostu a mers miercuri la sediul Primăriei însoţit de anchetatori, folosind o altă intrare decât cea principală pentru a ajunge în biroul său, potrivit MEDIAFAX. La plecarea de acasă, primarul avea cu el o plasă şi le-a declarat jurnaliştilor aflaţi în faţa casei sale că „este o cercetare a DNA”.

Procurorii anticorupţie din Cluj au descins miercuri dimineaţă şi la sediul Primăriei Cluj-Napoca. Percheziţiile au început în jurul orei 8 dimineaţa şi, potrivit ştiridecluj.ro procurorii au căutat documente despre licitaţiile organizate de municipalitate.