Primarul din Constanţa, huiduit de Ziua Naţională a României. Constanţenii au luat foc în momentul în care au auzit cum se laudă edilul VIDEO

Primarul din Constanţa a fost huiduit, miercuri, de Ziua Naţională a României. Totul s-a întâmplat în timp ce edilul le vorbea constănţenilor despre proiectele pe care le are pentru oraşul de la malul Mării Negre.

01 dec. 2021, 17:14
Primarul din Constanţa, huiduit de Ziua Naţională a României. Constanţenii au luat foc în momentul în care au auzit cum se laudă edilul VIDEO
Primarul din Constanţa, huiduit de Ziua Naţională a României Sursa foto: Ziua de Constanta

Primarul din Constanţa, huiduit de Ziua Naţională a României. Nemulţumiţi de măsurile luate de edil, constănţenii au răbufnit în momentul în care acesta şi-a început discursul.

Primarul din Constanţa, huiduit de Ziua Naţională a României

Vergil Chiţac a profitat de Ziua Naţională a României pentru a se lăuda cu proiectele pe care le are pentru Constanţa. Acest lucru i-a enervat pe constănţei, care au început imediat să-l huiduie pe edil.

Citeşte şi Cum petrec românii de 1 decembrie. Ziua Naţională a României, sărbătorită o petrecere autentică: pomana porcului, muzică populară şi multă voie bună VIDEO

„Onoraţi invitaţi, parteneri, camarazi, cetăţeni. Am deosebita plăcere de a celebra la Constanţa Ziua Naţională a României. Oriunde în ţară, în cadrul acestei ceremonii, ne aducem aminte de sacrificiile camarazilor, la ceea ce putem facem noi ca să ducem mai departe sacrificiile părinţilor noştri care au luptat. Sunt mândru că am onoarea să conduc acest oraş cu cinste şi curaj şi de a moderniza acest oraş. Am demarat deja primele proiecte pentru dezvoltarea oraşului“, a transmis edilul constanţenilor.

Deşi oamenii au început să-l huiduie, primarul nu s-a lăsat şi şi-a continuat discursul.

„Reabilităm parcurile, marile bulevarde, vom avea două spitale, vom reabilita Spitalul de Boli Infecţioase. Este în construcţie Sala Polivalentă, vom construi o Sală Polivalentă, vom construi un stadion nou sunt semne credibile ale schimbării oraşului, schimbare care va continua şi va deveni tot mai coerentă“, le-a mai transmis primarul constănţenilor.

Citeşte şi Klaus Iohannis, îndemn de Ziua Naţională. „Ziua de 1 Decembrie este acel moment din an când ne luăm răgazul de a ne gândi mai mult la importanţa identităţii noastre naţionale”