Primarul din Drobeta Turnu Severin, implicat într-un accident rutier

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, a fost implicat joi dimineaţă într-un accident rutier petrecut în centrul oraşului. Maşina în care se afla edilul a fost lovită de un autoturism care nu a acordat prioritate. Primarul Constantin Gheorghe a fost dus la spital pentru investigaţii.

RomaniaTV.net
03 nov. 2011, 07:46
Primarul din Drobeta Turnu Severin, implicat într-un accident rutier

Potrivit poliţiştilor, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin se afla în maşina Primăriei împreună cu şoferul său, edilul aflându-se pe locul din dreapta al autoturismului, şi se îndrepta spre serviciu.

Accidentul s-a petrecut joi dimineaţă în centrul municipiului, după ce o altă maşină al cărei şofer nu a acordat prioritate a intrat în maşina în care se afla primarul. Autoturismul Primăriei a fost lovit din partea stângă, şoferul maşinii fiind rănit la cap.

Atât primarul Constantin Gherghe, cât şi şoferul maşinii în care se afla acesta au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin pentru investigaţii medicale, potrivit medicilor ambii fiind în afara oricărui pericol.