Primarul din Feteşti renunţă la funcţie, sătul de scandalul dintre consilierii locali din PNL şi cei din PSD

Demisie surprinzătoare a unui primar din România. Edilul din Feteşti, Sorin Gafițoi, revine din concediu ca să îşi dea demisia în urma scandalului de aseară din sedinţa cu scântei a Consiliului Local. Aleşii din opoziţie s-au certat ca la uşa cortului cu cei de la putere. Spiritele s-au încins, iar primarul spune că s-a săturat şi renunţă la funcţie. 

RomaniaTV.net
01 sept. 2017, 12:19
Primarul din Feteşti renunţă la funcţie, sătul de scandalul dintre consilierii locali din PNL şi cei din PSD

Consilierii PNL le-au reproșat colegilor de la PSD că nu sunt preocupați de calitatea lucrărilor executate de firma care a câștigat licitația pentru realizarea unei staţii de epurare și au votat împotrivă.

Prezenți la ședință, câțiva cetățeni și-au pierdut răbdarea și au intervenit peste consilierii locali. Un bărbat chiar a adus cu el o pancartă și un fluier pentru a-i sancționa pe aleșii locali.

Proiectul de hotărâre respins de consilieri pentru a patra oară face referire la o investiție de 15 milioane de euro din fonduri europene pentru realizarea unei stații de epurare modernă și a canalizării în Fetești. Aflat în concediu, primarul a anunţat că s-a săturat de scandalurile repetate şi renunţă la funcţie, iar postul rămâne vacant, urmând să se organizeze alegeri parţiale în municipiu.