Primarul din Ovidiu, bătut în sediul poliţiei de adversarii politici

Dumitru Bocai, primarul PDL din Ovidiu, a fost lovit cu pumnul în gură de un susţinător al contracandidatului său de la PNL. Agresorului Ion Gavrilă, poreclit Boboneţ, i s-a întocmit dosar penal, în condiţiile în care a mai fost condamnat pentru furt calificat, informează replicaonline.ro.

RomaniaTV.net
14 mai 2012, 11:55
Primarul din Ovidiu, bătut în sediul poliţiei de adversarii politici

Contactat de RTV.NET, primarul Dumitru Bocai a confirmat incidentul precizând că a fost lovit chiar în interiorul secţiei de poliţie, cu poliţiştii de faţă.

Eram în campanie când un individ de la liberali a început să urle la mine, să ţipe, mi-a reproşat că fur, mi-a spus că am zilele numărate„, a spus primarul.

La insistenţele locuitorilor, primarul a făcut plângere la poliţie. „Mi-au spus oamenii ‘Dom’ primar, dacă dumneavoastră vă e frică, noi ce să mai zicem?’ Aşa că m-am dus la poliţie şi a fost chemat şi Gavrilă„, a spus Bocai.

Când a fost chemat de poliţişti să dea declaraţie, belicosul liberal l-a pocnit pe primar cu pumnul în gură, chiar sub privirile oamenilor legii.

Poliţiştii nu s-au aşteptat, vă închipuiţi. De unde să se gândească că fraierul ăla o să mă lovească? Apoi el s-a trântit, pe jos şi a început să plângă că l-am agresat, iar fiu-său a început să spună că eu l-am lovit„, a spus Dumitru Bocai.

El susţine că Ciprian Hanganu (PNL), contracandidatul său la primăria oraşului Ovidiu, duce o campanie electorală incorectă.

Afişele mele sunt rupte, mâzgălite. Au scris, pardon, ‘m…e’ pe ele, mi-au pus coarne. Iar la o adunare electorală la care au participat şi doamne profesoare, o arhitectă ş.a., a trecut o caravană a PNL iar câţiva indivizi şi-au scos-o din pantaloni, au rupt un afiş de-al meu şi au urinat pe el„, a mai reclamat primarul Dumitru Bocai.