Primarul din Sângeorz-Băi a rămas fără mandat! Traian Ogâgâu, devenit celebru după şi-a filmat fiica în timp ce o umilea

Traian Ogâgău, primarul oraşului Sângeorz Băi care a devenit cunoscut ca urmare filmării în care îşi umilea fiica adolescentă, a rămas fără mandat, după o sentinţă penală. În consecinţă, prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud a semnat luni ordinul de încetare a mandatului.

02 aug. 2021, 18:29
Primarul din Sângeorz-Băi a rămas fără mandat! Traian Ogâgâu, devenit celebru după şi-a filmat fiica în timp ce o umilea

Primarul din Sângeorz-Băi, cel care şi-a umilit fiica adolescentă, a rămas fără funcţie. Condamnat penal de instanţă, Traian Ogâgău a primit ordinul de încetare a mandatului înainte de termen, semnat de prefectul din Bistriţa-Năsăud, conform News.ro.

Traian Ogâgău a devenit public după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare în care îşi umilea fiica adolescentă.

Anunţul despre faptul că a fost făcut de primarul din Sângeorz-Băi a rămas fără mandat a fost făcut de Prefectura Bistriţa Năsăud. Prefectul Stelian Dolha a emis Ordinul de încetare a mandatului înainte de termen pentru primarul oraşului Sângeorz Băi.

Traian Ogâgău a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare şi pierderea unor drepturi electorale. Edilul liberal a fost condamnat pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Citeşte şi: Primarul din Sângeorz-Băi, condamnat la un an de închisoare. Traian Ogâgău a refuzat să sufle în etilotest

În primă fază, Traian Ogâgău a contestat sentinţa, ca mai apoi să renunţe la contestaţie, notează sursa citată.

Primarul din Sângeorz-Băi a intrat în atenţia opiniei publice în 2020, după ce au apărut imagini filmate chiar de el, în timp ce îşi punea fiica să stea în genunchi, dezbrăcată de la brâu în sus şi o umileşte.

În condiţiile în care ordinul intră în vigoare marţi, Traian Ogâgău a organizat, luni, o ceremonie de predare a mandatului de primar, pe care a transmis-o, în direct, pe Facebook. Primarul s-a prezentat cu banderola de primar pe care a predat-o succesorului său, viceprimarul oraşului. Ogâgău, care are pe rol mai multe dosare, a evitat să discute despre motivele pentru care a pierdut mandatul.

„De atâtea ori când îmi veţi cere sfatul cu mare drag voi veni şi voi pune osul la treabă. Conjunctura prin care s-a ajuns aici…nu mai contează nimic în momentul de faţă. Vreau să urez succes noii administraţii locale, noului primar şi vouă aveţi încredere că lucrurile merg în continuare aşa cum trebuie cu noua conducere”, a spus fostul edil, conform sursei citate.

Traian Ogâgău a câştigat alegerile locale din septembrie 2020 cu peste 65% din voturi, el fiind susţinut tacit la aceste alegeri de PNL, care nu a avut candidat pentru Primăria Sângeroz Băi. Edilul, la rândul său, a postat, în acea perioadă, mai multe fotografii pe Facebook în care îşi exprima susţinerea pentru echipa PNL, utilizând inclusiv sigla PNL pe fotografii ale sale.


loading...
Partenerii noștri