ALEGERI LOCALE 2020. Un primar a fost internat cu COVID, chiar în ziua alegerilor

Primarul comunei Satu Mare, judeţul Suceava a fost internat la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Municipal Rădăuţi după ce a fost confirmat cu coronavirus. Edilul în vârstă de 69 de ani a fost internat duminică dimineaţă, chiar în ziua votului.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 15:38
ALEGERI LOCALE 2020. Un primar a fost internat cu COVID, chiar în ziua alegerilor

Ştefan Cramarciuc, primarul comunei, a fost confirmat cu coronavirus în seara zilei de vineri, însă nu s-a internat sâmbătă în spital. Acesta are o formă uşoară a virusului şi a respectat toate măsurile de igienă care au fost impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Citeşte şi: ALEGERI LOCALE 2020. Multiple incidente în ziua votului: Ameninţări, dosare penale, aglomeraţie la urne şi vot multiplu

„Forma de boală pe care o am este una ușoară. Eu am respectat toate măsurile de igienă și sanitare care au fost impuse și chiar nu știu de unde am contractat boala. Am simțit că starea mea de sănătate nu este tocmai cea dorită și am decis ă fac niște analize și așa am aflat că am Covid. Cred că era mai rău, dar am avut o eczemă din cauza unei pisici și am urmat un tratament cu antibiotice și asta zic eu că m-a ajutat”, a precizat Ștefan Cramarciuc.