Primarul din Vulcan riscă excluderea din PDL

Primarul din localitatea hunedoreană Vulcan, Gheorghe Ile, care la începutul acestei săptămâni a anunţat că va candida la alegerile locale din partea PSD, a fost propus, sâmbătă, pentru excluderea din PDL, în aceeaşi situaţie fiind şi viceprimarul Angela Stoica, ce anunţase că îl susţine pe edil.

RomaniaTV.net
07 apr. 2012, 18:08
Primarul din Vulcan riscă excluderea din PDL

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de PDL Hunedoara, Biroul judeţean al acestei formaţiuni a propus excluderea din partid a primarului din Vulcan Gheorghe Ile şi a viceprimarului localităţii, Angela Stoica, aceasta fiind şi liderul organizaţiei locale a democrat-liberalilor.

Reprezentanţii PDL Hunedoara spun că decizia este o consecinţă a abaterilor grave de la regulamentul intern al partidului.

Totodată, în cadrul aceleiaşi întâlniri a fost decisă dizolvarea a două birouri politice locale de partid, respectiv cele din Petrila şi Vulcan.

Potrivit surselor citate, hotărârea excluderii din partid va fi supusă aprobării Consiliului Director Judeţean Hunedoara, în perioada imediat următoare, în conformitate cu prevederile statutare şi ale reglementărilor interne.