Primarul Emil Boc şi ministrul Internelor Lucian Bode, împreună la Festivalul Untold – VIDEO

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a fost prezent la Festivalul Untold, sâmbătă seară, el postând pe pagina sa de Facebook fotografii în care apare alături de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc şi de fondatorii Untold, Bogdan Buta şi Edy Chereji. Ministrul a afirmat că situaţia de la evenimentul muzical se prezintă bine şi este atent monitorizată de structurile MAI.

07 aug. 2022, 10:30
Primarul Emil Boc şi ministrul Internelor Lucian Bode, împreună la Festivalul Untold – VIDEO

Distracție maximă și în a treia seara la festivalul UNTOLD. Alături de zecile de mii de petrecăreți au fost și primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc, dar și ministrul de interne Lucian Bode. Îmbrăcat lejer și zâmbitor, Lucian Bode a urmărit spectacolul alături de edilul Emil Boc.

De altfel, ministrul de interne a fost și anul trecut la același festival, dar fără mască de protecție, deși atunci era obligatorie purtarea acesteia la evenimente în aer liber.

Cei doi politicieni au dansat pe melodiile celor mai cunoscuți DJ și s-au pozat cu fanii, dar şi cu organizatorii festivalului.

Bode a postat mai multe fotografii pe pagina sa de Facebook, atât din centrul de comandă de la festival, dar şi alături de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc şi de fondatorii Untold, Bogdan Buta şi Edy Chereji.

Lucian Bode a afirmat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că pe parcursul Untold angajaţii MAI vor fi alături de participanţii la festival.

„Pe parcursul celor patru zile de festival, structurile MAI au fost şi vor fi alături de zecile de mii de participanţi pentru protecţia şi siguranţa lor. Din centrul de comandă, dar şi din mijlocul celor care petrec, situaţia se prezintă bine şi este atent monitorizată. Le mulţumesc celor peste 1.000 de angajaţi din cadrul structurilor noastre pentru modul profesionist de abordare, pentru implicare şi acţiunea integrată în gestionarea evenimentelor de acest fel.  A fost aplicat şi de această dată modelul proactiv de acţiune pentru a preveni incidentele nedorite şi pentru a asigura un climat de ordine şi siguranţă publică”, a afirmat Lucian Bode.

El a mai precizat că distracţia la Untold nu trebuie să însemne excese.
“În aceste zile suntem partenerii celor care înţeleg să se comporte civilizat şi să respecte legea. Desfăşurarea în condiţii de siguranţă a acestui eveniment care a devenit un brand pentru ţara noastră şi care pune România pe harta marilor festivaluri internaţionale de muzică, este o carte de vizită importantă pentru noi toţi: autorităţi, organizatori, participanţi. Distracţia continuă, aici, la Cluj-Napoca, la UNTOLD, şi ea nu trebuie să însemne excese! Echilibrul, măsura şi respectul sunt compatibile cu voia bună şi distracţia!  Le mulţumesc celor care au înţeles acest lucru şi care se bucură decent de acest festival. Felicitări organizatorilor, autorităţilor locale şi partenerilor implicaţi în acest proiect grandios pentru această nouă ediţie a UNTOLD şi pentru buna cooperare pe care au avut-o cu structurile MAI. Unii fără alţii nu se poate!”, a mai transmis ministrul Afacerilor Interne.