Primarul Iaşiului, atac macabru: „La moartea lui Liviu Dragnea, din salariul meu, voi face un foc de artificii”

Atac fără precedent la Liviu Dragnea, de la Iaşi. "Vom fi aici şi după ce moare Dragnea şi toate lichelele pe care le-a lăsat peste tot în România. (...) Iar la înmormântarea oricăruia dintre ei, din banii mei, voi face un mic foc de artificii autorizat", a spus Mihai Chirica, fost membru PSD aflat în razboi deschis cu Liviu Dragnea. Chirica a făcut aceste declaraţii în contextul anulării de către ISU a focului de artificii care trebuia organizat cu ocazia Sărbătorilor Iaşiului. 

RomaniaTV.net
16 oct. 2018, 07:05

Sărbătorile Iaşului s-au încheiat luni seara fără jocul tradiţional de artificii. În mediul politic deja se vorbeşte despre un „sabotaj”. Decizia privind anularea focului de artificii a venit cu doar câteva ore înainte de eveniment pe nepusă masă: Primăria a aflat, în jurul orei 14.30, că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a retras acordul dat iniţial. Pe cale de consecinţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean nu a emis avizul pirotehnic, potrivit ziaruldeiasi.ro.

„O să verific cu atenţie, de mâine, ce s-a întâmplat, de ce pe locaţia pe care se trage de 25 de ani deodată nu se mai poate, pe o lege care nu mai funcţionează din 1995; e cusută cu puţină aţă roşie toată povestea asta. Dar ieşenii se vor bucura de un concert foarte frumos şi în curând şi de un foc de artificii chiar dacă îl vom trage din Teleorman”, a declarat aseară primarul, în timpul concertului.

În continuare, el a sugerat că retragerea avizului ISU a fost un „sabotaj politic”.

„Vom fi aici şi după ce moare Dragnea şi toate lichelele pe care le-a lăsat peste tot în România. Ne vom continua misiunea pentru ieşeni”, a precizat primarul.

„Iar la înmormântarea oricăruia dintre ei, din banii mei, voi face un mic foc de artificii autorizat, şi mă voi ţine de cuvânt”, a mai spus Chirica.


loading...