Primarul interimar al Capitalei: Avem bani pentru energie termică doar până la sfârşitul anului

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, s-a întâlnit, joi, cu vicepremierul Vasile Dîncu pentru a solicita Guvernului sprijin financiar în vederea asigurării continuității serviciului de alimentare cu energie termică a Bucureștiului în sezonul rece 2015-2016, precizând că sunt fonduri doar până la sfârșitul anului.

10 dec. 2015, 20:06
Primarul interimar al Capitalei: Avem bani pentru energie termică doar până la sfârşitul anului

Astăzi, Bucureștiul are rezerve financiare pentru a acoperi alimentarea cu energie termică a orașului doar până la sfârșitul anului. Creditul obținut de la Ministerul de Finanțe și măsurile financiare luate de Primărie nu acoperă necesarul pentru buna funcționare a sistemului centralizat de încălzire a Capitalei pentru tot sezonul rece 2015-2016. Îi mulțumesc public vicepremierului României, Vasile Dîncu, pentru deschiderea la dialog și pentru implicarea în soluționarea problemelor Bucureștiului„, a declarat Răzvan Sava.

La întâlnire, Sava a solicitat sprijin financiar din fondul de rezervă aflat la dispoziția Guvernului pentru a acoperi diferențele de cheltuieli pentru serviciul de alimentare cu agent termic al Capitalei, necesar în sezonul rece 2015-2016.

Vicepremierul Vasile Dîncu a dat asigurări bucureștenilor că Guvernul, prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, împreună cu Primăria Generală vor căuta soluții pentru buna funcționare a sistemului de alimentare cu agent termic al Capitalei, arată sursa citată.

Totodată, Consiliul General al Municipiului București a votat joi o nouă rectificare bugetară pentru a putea aloca RADET suma de 37 milioane lei, din bugetul Administrației Străzilor.

CITEŞTE ŞI Planul Urbanistic General al Capitalei expiră pe 21 decembrie. ANUNŢUL primarului interimar


loading...