Primarul Piedone, gest emoționant pentru mamaie Maria. Ce a făcut primarul sectorului 5 pentru o bătrânică sărmană. „Dă să te pup. M-am certat pentru dumneata aici, te ocăra și am sărit” VIDEO

Primarul Piedone, primarul sectorului 5, a fericit o bătrânică sărmană, în prag de iarnă. Edilului i s-a făcut milă de mamaie Maria, o femeie în vârstă care-și vinde zarzavaturile în frig.

13 dec. 2021, 11:35
Primarul Piedone, gest emoționant pentru mamaie Maria. Ce a făcut primarul sectorului 5 pentru o bătrânică sărmană. „Dă să te pup. M-am certat pentru dumneata aici, te ocăra și am sărit” VIDEO

Cristian Piedone, primarul sectorului 5, a făcut o surpriză extrem de plăcută unei bătrâne care își vinde zarzavaturile în piață, în același loc de mai mulți ani.

Odată cu venirea frigului, mamaie Maria suferă de frig pentru a face rost de puținii bani pe care îi câștigă din vânzare zarzavaturilor. Edilul sectorului 5 o cunoaște pe femeia în vâstă, pe care a văzut-o de mai multe ori în zona Pieței Sebastian și s-a hotărât să-i ofere câteva daruri care să-i facă munca mai ușoară.

Piedone îi cere daune lui Nicuşor Dan după anularea PUZ Sector 5. „Prejudiciile sunt mai mari de un miliard de euro”

Edilul a venit la mamaie Maria și i-a adus o jachetă groasă și încălțăminte de iarnă. De asemenea, Piedone a amenajat special o tarabă pentru sărmana femeie ca să nu mai sufere de frig. Bătrână, copleșită până la lacrimi de gestul edilului, l-a îmbrățișat pe acesta.

”Să-ți dea Dumnezeu sănătate, m-am certat cu una pentru dumneata aici. Te ocăra și eu am sărit” îi spune mamaie Maria primarului.


Gestul mărinimos al primarului se datorează faptului că acesta și-a pierdut atât bunicii, cât și părinții, iar edilul vrea să aline pe cât poate suferința oamenilor în vârstă.

”Mamaia Maria e unul dintre cei mai puternici oameni de pe pământ… Bătrânețea și bolile au pus-o la pat o vreme… S-a chinuit… Dar bunul Dumnezeu nu lasă de izbeliște o mamă văduvă! I-a dat putere să mai trăiască! Am găsit-o iar la tarabă! Stătea în ploaie, umilă și udă leoarcă să nu deranjeze pe nimeni… Și aștepta să scape de doua mâini de verdeață și câțiva ardei iuți… Să agonisească o brumă de bănuți. Să-i fie cu folos pentru Sărbători, acolo… Da… Dacă aș avea putere, aș șterge tristețea din sufletele tuturor bătrânilor amărâți și bolnavi… I-aș face fericiți și nemuritori!!! Și i-aș dărui fiecăruia câte un copil orfan… Să fie iubit și să aibă pe cine să iubească… Dar n-am putere… Așa că încerc să mă fac util cât pot și unde pot…

Cristian Popescu Piedone s-a îmbrăcat în costum popular şi a furat startul mesajelor de 1 Decembrie: „Să-mi fii sănătoasă, Românie dragă!”

Mamaia Maria vrea să-și ducă zilele doar la ea acasă. Și o înțeleg! Nu vrea alt adăpost și nici tarabă în piață. Așa că… o să-i pregătim taraba ei socială pentru vremea rea. Și mă voi ocupa sa-i fie Sărbătorile blânde! Că eu, Piedone, nu mai am nici părinți, nici bunici… Îi visez deseori și mi-e dor… Mi-e foarte dor de ei… Știu însă că Dumnezeu are mângâieri și pentru bunicii din Ceruri și pentru cei de pe pământ! Pentru că bunicii sunt blânzi, sunt calzi, sunt buni… Și nemuritori!” arată o postare pe Facebook a primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.