Primarul Piedone oficiază căsătorii de Ziua Îndrăgostiţilor

Se căsătoresc de Ziua Îndrăgostiţilor. Trei cupluri din sectorul 4 îşi vor pune marţi, pe 14 februarie, pirostriile, iar căsătoriile vor fi oficiate chiar de primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

RomaniaTV.net
14 feb. 2012, 13:10
Primarul Piedone oficiază căsătorii de Ziua Îndrăgostiţilor

„Numărul căsătoriilor în această zi a scăzut foarte mult în ultima perioadă. Probabil şi responsabilitatea pe care şi-o asumă odată cu căsătoria, le dă încă un timp de gândit până să-şi unească destinele. Ca români, ar trebui să sărbătorim Dragobetele, dar şi românii fac importuri şi vedem că s-a adaptat această zi şi o respectăm ca atare”, a declarat, pentru România TV, primarul sectorului 4.

De Valentine’s Day sau de Dragobete s-au oficiat doar căsătorii. Surprizele sunt doar pentru cei care îşi oficiază căsătoriile în grup, în Parcul Lumea Copiilor. Tot atunci se organizează şi tombole şi excursii.

Aceste căsătorii au fost programate cu mult înainte ca această zăpadă să cadă, astfel încât atât primarul, cât şi echipa primăriei sectorului 4 acţionează de peste 72 de ore şi o să acţioneze în continuare în vederea rezolvării problemelor cauzate de vreme. În plus primarul Piedone a creat şi un concurs între asociaţile de locatari pentru a-i stimula ca în aria lor de responsabilitate să-şi facă datoria.