Primarul PNL al unui oraş de lângă Bucureşti, condamnat definitiv la 4 ani şi 4 luni de închisoare cu executare

Curtea de Apel București l-a condamnat, vineri, la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare pe primarul orașului Bragadiru (Ilfov), liberalul Vasile Cimpoeru, aflat la al patrulea mandat de edil. El a fost condamnat în legătură cu eliberarea unor certificate de urbanism.

22 ian. 2021, 15:54
Primarul PNL al unui oraş de lângă Bucureşti, condamnat definitiv la 4 ani şi 4 luni de închisoare cu executare

Primarul PNL al oraşului Bragadiru fusese condamnat, în primă instanţă, la 2 ani şi 4 luni de închisoare, executarea fiind suspendată, dar Curtea de Apel Bucureşti a revenit asupra deciziei.

Judecătorii au decis patru ani şi patru luni pentru mai multe infracţiuni, printre care abuz în serviciu, delapidare, fapte presupus a fi comise în anul 2016, potrivit Antena 3.

Faptele ar avea legătură cu un dezvltator imobiliar din zonă. S-ar fi perceput un anumit comision şi s-ar fi antidatat nişte certificate de urbanism. Ar fi existat nişte bani la mijloc, astfel încât dezvoltatorul să ridice un bloc mult mai mare decât era prevăzut în documentele depuse la primărie.

Primarul PNL al oraşului Bragadiru aşteaptă acum să fie ridicat de poliţişti, care sunt în drum spre locuinţa acestuia din Mihăileşti, Giurgiu.

Citeşte şi: Mihai Rotaru a scăpat de dosarul în care apărea ca suspect şi care viza activitatea Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP), prin care statul ar fi pierdut sume mari de bani în mod ilegal