Primarul Poteraş îşi duce alegătorii în excursii electorale în Bulgaria VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 17 Martie 2012 11:59 // Actualizat: Sâmbătă, 17 Martie 2012 13:52 // Sursa: RTV.net

Campanie electorală în toată regula. Primarul sectorului 6, Cristian Poteraş, îi duce pe viitorii alegători în excursii în străinătate. Şase autocare pline ochi cu bucureşteni au plecat sâmbătă dimineaţă spre oraşul Ruse din Bulgaria. Costul excursiei? Gratis pentru călători! Totul a fost asigurat şi decontat de primarul Cristian Poteraş.

Dornici din cale afară să scape de aglomeraţia din Capitală, oamenii au început să se adune încă de la ora 5 în locul stabilit. Şi cum totul a fost un cadou din partea primarului Poteraş, mulţimea nu s-a lăsat deloc aşteptată.

Potrivit reprezentantului companiei de turism, destinaţia a fost mănăstirea Basarabov, de lângă Ruse. Turiştii au avut în program şi o escală la mănăstirea Comana.

O pensionară s-a declarat încântată de cadoul primit. "O mică atenţie şi pentru noi, s-a gândit cineva la noi", a spus pnesionara. La întrebarea privind cine a fost atât de atent, ea a răspuns: "PDL-ul!" Pentru o alta, Poteraş este cel care merită recunoştinţa turiştilor: "Domnul primar, bineînţeles, că el e la conducere. Poteraş!"

Costurile excursiei au fost suportate de către primarul de la sectorul 6, inclusiv cele legate de pacheţelul de mâncare şi prânzul la restaurant.

Printre călători s-au numărat şi asistaţi sociali din sector, oameni cu probleme de sănătate, care n-au contenit să mulţumească primăriei pentru gestul făcut.

Cele şase autocare au plecat din sector în jurul orei 8 şi se vor întoarce în ţară abia la miezul nopţii, după o adevărată sâmbătă bulgărească.

loading...
20 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bulgaria Cristian Poteraş turism electoral
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 mai 14:12
Răspunde | Votează email 1 email
Alexandru
nu ai cum sa te astepti la gen de articol in acest ziar.....usl-ist pana in maduva oaselor.Chiar daca ar fi o campanie electorala .....mult mai bine decat la mici si bere manelistilor usl !!!!!!!!
19 mar 22:30
Răspunde | Votează email 1 email
stefan g
Poteras a facut un gest frumos , a ajutat niste pensionari sa ajunga la acea manastire, pentru ca ei singuri nu si-ar fi permis.
18 mar 23:17
Răspunde | Votează email 1 email
Next
- usl-ul ataca asta-I clar… o actiune ce nu ar fi trebuit sa fie interpretata asa.
18 mar 23:16
Răspunde | Votează email 1 email
Boris
Felicitari Poteras ca ai grija de oamenii din sectorul tau… o actiune laudabila ce ar putea fi repetata si de alti primari
18 mar 23:16
Răspunde | Votează email 1 email
Razvan
I-a dus la biserica nu in club sau la mici si bere…totusi a fost o actiune caritabila, participand oameni cu probleme de sanatate, asistati social si alte cazuri mai triste
18 mar 12:08
Răspunde | Votează email -1 email
GIGI
CRED CA NUMAI OLIGOFRENII AR MAI VOTA PDL. POT SA STREA SI ATARNATI IN STRENG CA TOT DEGEABA
18 mar 02:53
Răspunde | Votează email 2 email
Otilia Vasoti
Si eu sunt pensionara.Nu am fost in excursia donata de Domnul Primar, dar ma bucur pentru cei carora le-a facut placere.arusine pentru cei care in orice gest de omenie vad numai preetext pentru a face anti campanie contracandidatilor sai.Nu l-am votata pana acum dar acum precis il voi VOTA PE DOMNUL PRIMAR POTERAS.PUNCT.Ceilalti amatori la "fotoliul" de primar nu fac o CAMPANIE CINSTITA PENTRU A MOTIVA ALEGATORII.Toti arunca numai laturi.Nu spun ce ar face ei mai bine si cum, cu ce bani ??
17 mar 23:48
Răspunde | Votează email -1 email
Florin
O interpretare gresita a unui gest frumos
17 mar 23:47
Răspunde | Votează email 0 email
Dezinformare
Un atac venit clar din partea USL
17 mar 23:46
Răspunde | Votează email 1 email
Grigore
Un atac nerusinat la adresa domnului Poteras
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.8423
RON
13 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H