Primarul PSD al comunei Limanu îi transmite premierului Florin Cîţu că nu este binevenit în Vama Veche. De la ce a pornit scandalul

Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei constănțene Limanu, din care face parte și satul Vama Veche, i-a transmis premierului Florin Cîțu printr-un comunicat de presă că nu e binevenit în localitatea unde a spus că vrea să-și petreacă o noapte.

27 mai 2021, 15:07
Primarul PSD al comunei Limanu îi transmite premierului Florin Cîţu că nu este binevenit în Vama Veche. De la ce a pornit scandalul

Primarul PSD  Gheorghe Georgescu susține că nu a primit banii ceruți de la Consiliul Județean, condus de PNL, partidul pe care îl reprezintă premierul Florin Cîţu.

”Cu tot respectul, îi recomand domnului premier, Florin Câțu, să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche și să se reorienteze în această vară spre Ciocârlia sau Aliman. Sunt localități care își permit pâine și sare din banii publici! În plus, domnul Premier va avea astfel și ocazia să cerceteze, în amănunt, programele ambițioase de dezvoltare ale acestor localitati, premiate de managerii PNL Constanța  cu alocări financiare record!”, a scris primarul în comunicatul citat.

Replica acestuia vine după ce premierul Florin Cîțu a spus că își dorește să petreacă o noapte în Vama Veche după relaxarea totală a măsurilor restrictive.

Primarul din Limanu îl atacă pe Florin Cîţu: „Este asta o guvernare corectă? Nicidecum!”

Primarul PSD susține că localitatea a primit de la Consiliul Județean doar 25.000 de lei pentru proiectele locale, o sumă echivalentă cu două salarii lunare ale președintelui de CJ și denunță o ”răzbunare politică” a liberalilor.

”Răzbunare politică. Decont electoral. Două salarii de președinte de consiliu județean pentru Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni 25.000 lei! Este suma derizorie alocata  comunei Limanu de catre Consiliul Judetean Constanta! Practic, pentru dezvoltarea unei comunități cu patru sate (Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni), peste 7.000 de locuitori si implicit cu cheltuieli publice semnificative, conducerea acestui județ a considerat ca doua salarii de președinte de Consiliu Județean sunt arhisuficiente! Este aceasta o Romanie normala? Este asta o dovada de guvernare corectă sau management profesionist? Nu! Nicidecum!”, a scris primarul.

Citeşte şi: Tudor Ionescu o ironizează pe Clotilde Armand: „Propun să avem strada CĂPUŞEI, inspirat de iniţiativele doamnei Primar”