Primarul Romei este în PERICOL de MOARTE. Grupul mafiot pe care l-a anihilat se RĂZBUNĂ pe el

Primarul Romei, Ignazio Marino, a declarat vineri că este ''neliniştit ''din cauza ameninţărilor împotriva sa, venite din partea unor ''organizaţii periculoase'', după anihilarea, recent, a unui vast grup infracţional ce se infiltrase în municipalitate, relatează AFP, citată de Agerpres.

05 dec. 2014, 19:00
Primarul Romei este în PERICOL de MOARTE. Grupul mafiot pe care l-a anihilat se RĂZBUNĂ pe el

Primarul Romei, ”neliniştit” din cauza ameninţărilor împotriva sa, după anihilarea unui grup mafiot. ”Când mi-a spus ieri prefectul într-o întâlnire între patru ochi, într-o cameră alăturată, că nu mai pot circula cu bicicleta, deoarece am deranjat sau încă deranjez organizaţii periculoase, am fost un pic neliniştit”, a declarat Ignazio Marino în faţa presei străine la Roma, potrivit Agerpres.

La insistenţa prefectului, primarul a promis să renunţe la mersul pe bicicletă şi să se gândească la ideea escortei.

Citeşte şi Scandal în Italia: Grupare mafiotă, suspectată că a furat milioane de euro destinate taberelor de romi VIDEO

Aproximativ o sută de antreprenori şi responsabili politici din Roma, inclusiv fostul primar Gianni Alemanno (de dreapta, 2008-2013), sunt vizaţi de o anchetă care a dus marţi la arestarea a 37 de persoane, inclusiv a presupusului şef al reţelei, Massimo Carminati, provenit dintr-un grupuscul violent de extrema-dreaptă.

Reţeaua este suspectată că a înfiinţat un vast sistem de corupţie vizând falsificarea a numeroase licitaţii şi obţinerea de fonduri publice ale municipalităţii Romei, destinate, de exemplu, centrelor pentru refugiaţi.