Primarul Sectorului 2 anunţă sancţiuni drastice: „Clubul Bamboo a început activitatea fără autorizaţie. Au fost dublate amenzile şi au fost confiscate veniturile ilicite obţinute”

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, anunţă că clubul Bamboo a repornit activitatea fără autorizație, iar organele de control au dublat amenzile și au confiscat veniturile ilicite obținute.

10 apr. 2021, 21:30
Primarul Sectorului 2 anunţă sancţiuni drastice: „Clubul Bamboo a început activitatea fără autorizaţie. Au fost dublate amenzile şi au fost confiscate veniturile ilicite obţinute”

Primarul Sectorului 2 a scris sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că organele abilitate au constatat faptul că terasa clubului Bamboo nu a fost reamenajată, după prima închidere, din luna martie, şi a reînceput activitatea în aceleaşi condiţii.

„Aparent în lumea «intangibililor» suspendarea activității până la rezolvarea problemelor e totuna cu o pauză scurtă, de formă. Greșit. Azi, în ciuda sancțiunilor aplicate în martie, cei de la Bamboo au repornit activitatea fără niciun drept. Nu au intrat în legalitate cu amenajarea terasei. Nu și-au scos autorizație de funcționare. Nimic. Au impresia că regulile nu sunt pentru ei”, a scris primarul Sectorului 2 pe pagina sa de Facebook.

Primarul Sectorului 2: „Vor fi sancţionaţi pentru orice fel de abatere”

„Cum e și normal, instituțiile abilitate au venit în control şi iar au găsit nereguli. Au fost dublate amenzile și au fost confiscate veniturilor ilicite obținute de operatorul economic în perioada suspendării activității comerciale. În Sectorul 2 încurajăm afacerile, dar doar pe cele legale. Este uimitor cum pentru o locație cu atât de mult potențial nu se investește corect și nu se fac demersurile pentru intrarea în legalitate. E alegerea lor, dar atâta timp cât nu respectă normele în vigoare, suspendarea activității rămâne valabilă și vor fi sancționați pentru orice fel de abatere”, încheie Radu Mihaiu.

Trei localuri cunoscute din Capitală, LOFT, Casa di David și Bamboo, au fost închise pentru 30 de zile, la finalul lunii martie, în cadrul activităților de verificare privind respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS COV 2.

Citeşte şi: UPDATE Protestatarii din Piaţa Universităţii s-au unit cu cei din Piaţa Victoriei. Oamenii au plecat în marş spre Palatul Cotroceni GALERIE FOTO


loading...
Partenerii noștri