Mesajul lui Robert Negoiţă, după ce o maşină de poliţie a fost parcată pe spaţiul verde. Reacţia Poliţiei: „Pentru a nu bloca traficul””

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, a publicat, miercuri, o fotografie cu o maşină de poliţie parcată pe iarbă, pe care spune că a primit-o de la un locuitor al sectorului.

30 iun. 2021, 18:39
Mesajul lui Robert Negoiţă, după ce o maşină de poliţie a fost parcată pe spaţiul verde. Reacţia Poliţiei: „Pentru a nu bloca traficul””

UPDATE: Poliţiştii din cadrul Secţiei 12 au prins, marţi, în flagrant delict un bărbat de 31 de ani, imediat după ce a sustras o sumă de bani din incinta unei firme din sectorul 3, transmite Poliţia Capitalei.

„În fapt agenţii de poliţie l-au observat pe bărbat când incerca să părăsească în grabă zona magazinului, l-au somat, iar acesta a încercat să fugă, fiind prins şi imobilizat de poliţişti. Asupra sa a fost găsită o sumă de bani, iar din primele date a rezultat că ar fi fost sustrasă dintr-un vestiar al complexului comercial. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje, care au efectuat verificări – atât pentru identificarea persoanei/persoanelor vătămate, cât şi pentru identificarea locului în care au fost aruncate portofelele sustrase. Având în vedere faptul ca traficul auto era extrem de aglomerat la acea oră, în zona complexului comercial, una dintre autospeciale a fost lăsată pe spaţiul verde dintre două locuri de parcare, pentru a nu bloca traficul pe banda 1 de deplasare”, precizează Poliţia Capitalei.

„Ministerul Afacerilor Interne, România, pe bune?!?!”, este mesajul primarului Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă.

Într-un comentariu, Negoiţă precizează că fotografia nu este făcută de el: „Eu am primit-o de la un cetăţean”.

Conform legislaţiei, parcarea pe spaţiul verde este interzisă şi se sancţionează cu amendă.

Robert Negoiţă, despre pierderea alegerilor de către PSD: „Nu am mâncat procentele nimănui”

Gabriela Firea a declarat după ce a pierdut Primăria Capitalei că dacă primarul Sectorului 3 nu ar fi tradat și nu și-ar fi retras sprijnul, victoria era garantă pentru ea și PSD.

„Se vede pe mine că am mâncat procente? Nu am mâncat procentele nimănui. Eu sunt sincer cu mine și mi-am propus să trag la o căruța în care cred. (…) E dificil să comentez aici o declarație pe care într-o oarecare măsură o conisder nereală, dar ce vă pot spune este că eu am muncit mult să ajung aici. Am ajuns într-o zonă în care nu-mi permit să lupt decât în obiective în care cred. Dacă mi se propune ceva în care nu cred, nu mă angajez”, a declarat primarul Sectorului 3 la Digi 24.

Edilul a mai precizat că Gabriela Firea i-a blocat multe proiecte pe vremea când conducea Primăria Capitalei.

„Am fost blocat în multe proiecte, sub conducerea fostului primar general. Nu ni s-a spus că proiectele nu-s bune, pur si simplu eram blocat. Nu e admisibil ca pentru un pod pe care-l consider foarte necesar să dureze un an autorizarea. Am stat cu piedici puse de la primaria Capitalei. E regretabil. L-am inaugurat de un an și ceva, dar acest pod nici azi nu e recepționat, deși am așteptat un an autorizația.

Eu n-am simțit ca ar avea doamna Firea o problemă persoanală cu mine. Nu cred că a fost o chestiune de rea-credință din partea ei. Noi am avut o relație bună, o respect, o consider un bun comunicator și de multe ori mi-a făcut impresia ca e om de echipă. Dar o spun foarte sincer, cred că de fapt nu conducea ea acea instituție.”, a mai declarat Firea.

Citeşte şi: Delegația Română S&D: Procedura abuzivă de demitere a Avocatului Poporului a adus România în atenția Comisiei Europene