Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, surprins în parc cu bicicleta. Cum şi-a motivat edilul plimbarea. VIDEO

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost surprins când se plimba cu bicicleta în Parcul Titan, în ziua de Paști. Edilul spune, însă, că se deplasa în interes de serviciu.

RomaniaTV.net
19 apr. 2020, 16:37
Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, surprins în parc cu bicicleta. Cum şi-a motivat edilul plimbarea. VIDEO

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost surprins când se plimba cu bicicleta în Parcul Titan, în ziua de Paști, deși parcul este închis, iar cetățenii pot ieși din casă doar pentru urgenţe.

 

Contactat de HotNews.ro, Negoiţă a declarat că a ieșit la muncă, să verifice lucrările din parc, dar și din alte zone din sector, și și-a luat și iubita cu el.

Am fost la treabă și ieri, m-am dus la treabă și astăzi, mă duc la treabă și mâine. Nu este nimic în neregulă. Mi-am convocat colegii la treabă, mâine se lucrează pe șantiere. Cineva trebuie să și muncească. Este adevărat, în ziua de Paști am luat și iubita cu mine, dar am fost la verificat lucrări. O las singură tot timpul, am zis ca măcar azi, în ziua de Paști să vină cu mine, să fie cu mine, să nu o las singură. Colegii mei știu, i-am umplut de poze, de filmulețe de la șantiere. Nu trăim de mult într-o țară normală. Nici la treabă nu mai am voie să mă duc. Parcă am eu vreo vină că s-a închis parcul, nu l-am închis eu. Am verificat zona de aspersie, spațiile verzi, copacii, toaletările, cositul, lacul, nivelul apei din lac, pavajul, mobilierul urban. Am mai fost și la alte șantiere. Am verificat și aleile de la Liviu Rebreanu, Dristorului, Decebal, Unirii, Baba Novac, Câmpia Libertății, Odobești. Dacă trebuie să-mi fie rușine că muncesc, atunci îmi este rușine„, a declarat Negoiță, potrivit sursei citate.

Acesta spune că nu a ieșit la picnic şi că în sacoşe avea mâncare pentru lebede.

Am avut pâine, eu strâng pâinea când se usucă și o duc la păsările din parc, la rațe, la lebede. Sunt obișnuite să li se dea să mănânce și mi-e teamă să nu plece dacă nu mai au de mâncare. Nu am avut niciun coș de picnic. Erau două pungi pline cu pâine uscată. Eu nu merg la picnic, nu cred că m-a văzut pe mine cineva la picnic, nici în parc, nici în locurile amenajate„, a mai spus primarul.