Primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, a participat la inaugurarea lucrărilor de modernizare pentru Bulevardul Iuliu Maniu VIDEO

Vizita a fost făcută într-un tur organizat, cu autoturisme 100% electrice. Iuliu Maniu este cel mai lung bulevard al Capitalei, cu bandă unică pentru transportul în comun și lucrări extinse de modernizare, atât la scuarul central, cât și la grădinile blocurilor.

RomaniaTV.net
19 dec. 2019, 10:30
Primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, a participat la inaugurarea lucrărilor de modernizare pentru Bulevardul Iuliu Maniu VIDEO

„Astazi inauguram Bulevardul Iuliu Maniu. Este cel mai important bulevard al Sectorului 6 si asa cum am promis, am spus ca vom creste numarul locurilor de parcare, suprafata de spatiu verde si vom implementa benzi unice pentru transport in comun. Lucrarile de modernizare au ca scop fluidizarea traficului pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Capitală. Au fost amenajate și parcări de tipul park&ride pentru cei care vor să își lase mașina și să circule cu mijloacele de transport în comun.

Acest lucru este posibil pentru ca am realizat aceste parcari chiar la iesirea de pe autostrada in proximitatea statiei de metrou pacii si cu buna credinta cred ca lucrurile pot merge in directia buna referitor la traficul de pe acest bulevard”, a declarat Gabriel Mutu. 

La inaugurarea bulevardului, primarul Gabriel Mutu a condus o mașină electrică. „Cred ca este foarte economica, ganditi-va ca faci 300 km cu un plin de energie care te costa 10 lei, ceea ce cred ca este extrem de convenabil”. 

Spațiile verzi au ajuns în urma modernizărilor la suprafața de 65 de mii de metri pătrați. Totodată, aproape 700 de arbori au fost plantați.